Προβληματισμός στην «κρητική» συνάντηση

14:56 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Με τους εκπροσώπους 9 από τις 14 ομάδες του ομίλου και σε εξαιρετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στην Κρήτη, με τη συζήτηση να έχει ως βασικό άξονα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι.

Το «παρών» στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Ηροδότου, στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, έδωσαν εκπρόσωποι του Ηροδότου, των Ασιτών, του Πατούχα, της Χερσονήσου, του Γιούχτα, του ΠΟΑ, του ΠΑΟ Κρουσσώνα,

του ΑΟ Αγίου Νικολάου και του Ζαρού, ενώ λόγω απόστασης δεν παρευρέθηκαν άνθρωποι της Αναγέννησης Ιεράπετρας, της Επισκοπής, της Ασή Γωνιάς, του Ρεθυμνιακού και του Μινώταυρου.

Το κύριο θέμα συζήτησης δεν ήταν άλλο από τα οικονομικά, γι’ αυτό και αποφασίστηκε ένα πάγωμα των μεταγραφών για την ώρα, για να αποφευχθεί περαιτέρω οικονομική ζημιά. Αναφορικά με το θέμα της διαιτησίας, συμφώνησαν, αφού πρώτα δώσουν τη συγκατάθεσή τους όσοι έλειψαν από τη συνάντηση, να αποσταλεί έγγραφο στην ΕΠΟ, με το οποίο θα τεθεί το θέμα της εντοπιότητας.

Παράλληλα, για το θέμα των εξοντωτικών προστίμων που επιβάλλει κατά καιρούς η ΕΠΟ, προτάθηκε η αποστολή υπομνήματος στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, στο οποίο θα ξεκαθαρίζουν ότι εάν συνεχίσει με αυτή την τακτική, οι ομάδες θα φτάσουν μέχρι και στο σημείο της αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

Τέλος, προκειμένου να επέλθει μια προσωρινή οικονομική ανάταση στους συλλόγους, αποφασίστηκε η διεξαγωγή ενός Παγκρήτιου τουρνουά, στο οποίο θα πάρουν μέρος οι ομάδες του ομίλου και για το οποίο λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών, ενώ σίγουρα θα ζητηθεί και οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα