Ρεθυμνιακός – Αναγέννηση Ιεράπετρας 0-2

Νίκη που την κρατά εκτός των θέσεων του υποβιβασμού πέτυχε η Αναγέννηση Ιεράπετρας, η οποία επικράτησε με 2-0 του Ρεθυμνιακού, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παινχίδι, οι δύο ομάδες δημιούργησαν καλές ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Κατάφεραν λοιπόν να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, αφού στο 45’ ο Δεδελετάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο ο η Αναγέννηση ήταν αποφασισμένη για τη νίκη και στο 78’ «κλείδωσε»

τη νίκη με τον Τσιτλακίδη, ο οποίος έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν τίποτα καλύτερο, αφού στο 82’ αποβλήθηκε ο Πετάσης σε μια φάση που υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών, αλλά σταμάτησε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ: Μακρυδάκης, Μπαρκάτσας (88’ Λαδιανός), Λαζαρίδης, Ψωμάς, Μουτζούρης, Δασκαλάκης, Μωραΐτης, Πετάσης, Αλεξάκης, Α. Σπανουδάκης (74’ Μ. Σπανουδάκης), Κουρνιανός.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Ταρτάλας, Μαστοράκης, Μακράκης, Λιοντάκης, Χατζάκης, Παϋσανίδης (75’ Τοψιδέλης), Μπαριτάκης, Χρυσοφάκης, Δεδελετάκης, Τσιτλακίδης, Κουτούζος.

Keywords
Τυχαία Θέματα