Σαν να έπαιζε μόνος του ο Ολυμπιακός!

20:37 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τη συντριπτική νίκη με 10-2 επί της Χίου, που πραγματοποίησε πολύ κακή εικόνα.

Για όσους περίμεναν πως θα είναι ντέρμπι, μάλλον απογοητεύτηκαν! Ο Ολυμπιακός μάσησε σαν... μαστίχα την Χίο, κερδίζοντας την με 10-2 στον εξ αναβολής αγώνας της 16ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο ανδρών.

Το α' οκτάλεπτο ξεκίνησε

νωθρά και για τις δύο ομάδες, με αρκετές άστοχες προσπάθειες στην επίθεση και χωρίς ιδιαίτερο θέαμα. Ωστόσο, στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ και με την ψυχολογία υπέρ του, να πάρει το προβάδισμα των δύο τερμάτων με τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Και ενώ όλοι περιμέναν πως η Χίος θα... ξυπνήσει στο δεύτερο οκτάλεπτο, αυτό δεν έγινε! Ο Ολυμπιακός με πρώτο του «χαρτί», τον Χιώτη περιφερειακό Γιάννη Φουντούλη και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον τερματοφύλακά του Νίκο Δεληγιάννη συνέχισε να... πυροβολεί, κρατώντας παράλληλα το μηδέν στην άμυνα.

Από την άλλη, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ στο τελευταίο οκτάλεπτο που κατέληξε στο δοκάρι. Οι πάσες στον φουνταριστό ήταν ελάχιστες, ενώ τα περιφερειακά σουτ ανύπαρκτα. Ο μόνος που... διασώθηκε από την Χίο, ήταν ο τερματοφύλακας Φίλιππας Καραμπέτσος.

Τα 8λεπτα: 2-0, 3-0, 3-0, 2-2.

Τα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι: Γιάννης Φουντούλης 4, Μάζης 2, Δελακάς 1, Μπλάνης 1, Μουρίκης 2.

Για την Χίο σκόραραν οι Θεοδωρόπουλος 1, Γιώργος Φουντούλης 1.

Θυμηθείτε το Live του αγώνα:

{coveritlive}e2ae443c2a{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα