Σεροπιάν: «Να μπούμε στην πρώτη τριάδα»

20:12 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Μοιρασμένο παιχνίδι, που βασίστηκε στη δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες, ήταν αυτό του ΑΟ Γλυφάδας με τον ΑΟΧ σύμφωνα με τον Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος ευχήθηκε η ομάδα του να καταφέρει να μπει στην τριάδα.

Ο τεχνικός των «κόκκινων» χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία του ΑΟ Γλυφάδας κόντρα στον ΑΟΧ:

«Παίχτηκε ένα παιχνίδι, το οποίο γνωρίζαμε ότι και οι δύο ομάδες παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Αμέσως μετά από ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον

Πανηλειακό, αλλά με άσχημα προηγούμενα, ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Τα Χανιά από την πλευρά τους έχουν μείνει πίσω και θέλανε πάση θυσία το παιχνίδι αυτό. Επειδή έχω ξαναπαίξει εδώ, ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι για τους φιλοξενούμενους να πάρουν αποτέλεσμα όταν θέλουν το παιχνίδι τα Χανιά.

Έγινε ένα πολύ δυνατό, μοιρασμένο παιχνίδι, το γήπεδο δεν ευνόησε τις συνθήκες για να παιχτεί παιχνίδι αξιώσεων. Μοιραία πήγε στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες, για αυτό και τα δύο γκολ δημιουργήθηκαν από δύο στημένες φάσεις. Τελικά το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αν και θα ήθελα για την ομάδα μου κάτι παραπάνω. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Χανιά. Και πιστεύω ότι και εμείς θα βρούμε το δρόμο μας και να καταφέρουμε να μπούμε στην πρώτη τριάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα