Σδούκος: «Μεγάλη θέληση»

Η ΜΕΝΤ ηττήθηκε από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, εκτός έδρας, ο Θωμάς Σκούκος όμως έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτριών του.

Ο νέος προπονητής του συγκροτήματος της Τούμπας αναφέρθηκε στη μεγάλη θέληση που έδειξε η ομάδα του, παρότι βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει στο σκορ, αλλά και στην προσπάθεια των παικτριών του να κατανοήσουν το νέο στιλ παιχνιδιού, προκειμένου να φθάσουν στις νίκες με τις οποίες θα «κλειδώσουν» την παραμονή τους στις εθνικές κατηγορίες. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την ήττα της ΜΕΝΤ από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου: «Αντιμετωπίσαμε μια

ομάδα με πολλά χρόνια εμπειρία και παίκτριες που στέκονται εκεί πολύ καιρό. Γνωρίζαμε τον αντίπαλο κι αυτό που αντιμετωπίσαμε ήταν μια δυνατή άμυνα κάτω από τα καλάθια που σε συνδυασμό με το δυνατό πρώτο δεκάλεπτο είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια διαφορά η οποία κρατήθηκε μέχρι το τέλος».

Για το εάν είδε σημάδια βελτίωσης, παρά την ήττα: «Το θετικό είναι ότι τα κορίτσια μας έδειξαν μεγάλη θέληση να γυρίσουν το αποτέλεσμα. Σε συνδυασμό με αρκετές βολές που χάθηκαν και αρκετά λέι απ, μπορούσαμε να αλλάξουν όλη την εικόνα».

Για το στόχο της ΜΕΝΤ: «Στόχος είναι με κάποιες ομάδες ίδιας ανταγωνιστικότητας να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα πρέπει τα κορίτσια να κατανοήσουν την αμυντική και επιθετική φιλοσοφία μας. Θέλουμε να κερδίζουμε. Έχουμε ήδη κερδίσει κάποια πράγματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε ως κληρονομιά στη δύσκολη συνέχεια που έρχεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα