Σέρχιο Ράμος: «Έχουμε βάθος στο ρόστερ»

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-0 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, τόνισε ότι υπάρχει βάθος στον πάγκο της «βασίλισσας».

Χωρίς τους Λασανά Ντιαρά και Τσάμπι Αλόνσο παρατάχθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, με τον Νούρι Σαχίν να αγωνίζεται βασικός και να κάνει πολύ καλή εμφάνιση βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στη νίκη με 3-0.

Ο αμυντικός της «βασίλισσας»,

Σέρχιο Ράμος, τόνισε ότι υπάρχει βάθος στον πάγκο της ομάδας του. «Ξέρουμε ο καθένας το παιχνίδι του άλλου και τις δυνατότητές μας. Όποιοι για διάφορους λόγους δεν έχουν παίξει πολύ, μπαίνουν κατευθείαν στο κλίμα της ομάδας και βοηθούν. Ο Σαχίν πρέπει να δεχτεί συγχαρητήρια για την εμφάνισή του. Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι πολύ σημαντικός, αλλά είχαμε κάποιους άλλους εξαιρετικούς παίκτες», είπε αρχικά για το Champions League.

Σχετικά με τις ισοπαλίες απέναντι σε Βιγιαρεάλ και Μάλαγα, είπε: «Τα αποτελέσματα πάντα μας βοηθούν να ηρεμούμε. Αρκετοί πιστεύουν ότι είμαστε σε κρίση μετά τις δύο ισοπαλίες και πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό. Είμαστε καλά και απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Είμαι σε καλή θέση», είπε ο διεθνής αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα