Σημάδια... ζωής από τους «κεραυνούς»

Ενώ η σεζόν των Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ έδειχνε... χαμένη, συνέτριψαν με 5-1 τους φιλόδοξους Φιλαδέλφεια Φλάιερς και επανήλθαν στην μνήμη... όλων.

Οι «μπολτς» ευνοήθηκαν από τα δύο γκολ του σκοπιανικής καταγωγής, Steven Stamkos, και από τις 31 αποκρούσεις του Mathieu Garon, για να φθάσουν στον θρίαμβο. Μάλιστα, ο Stamkos πέτυχε το νικητήριο γκολ με backhand προσπάθεια στο 7:25 της δεύτερης περιόδου. Στην

συνέχεια συμπλήρωσε 22 τέρματα διαμορφώνοντας το 4-1 στο τέλος του δεύτερου εικοσαλέπτου.

Γκολ σημείωσαν επίσης οι Bruno Gervais, Vincent Lecavalier και Steve Downie. Αντίθετα, ο αμυντικός Victor Hedman αποχώρησε τραυματισμένος από το ρινκ.

Από την άλλη, ο Ilya Bryzgalov δέχθηκε τρία γκολ στις οκτώ πρώτες επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων, αλλά «έβγαλε» όλo το 60λεπτο. Το μοναδικό γκολ των Φλάιερς σημειώθηκε από τον Scott Hartnell.

Ακόμα, ο σύλλογος της Φιλαδέλφειας έμεινε 46 βαθμούς έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια του. Οι «κεραυνοί» συμπλήρωσαν 33, αλλά θέλουν πολλές ακόμα εμφανίσεις υψηλού επιπέδου, για να επανέλθουν στην προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του ΝHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα