Σισέ: «Νίκη ή θάνατος»

21:04 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΠΡ τόνισε πως μοναδικός στόχος της ομάδας του με τη Στόουκ είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στην ισοβαθμία με την Μπόλτον, με ένα παιχνίδι παραπάνω βρίσκεται η ΚΠΡ, η οποία στις τελευταίες δύο αγωνιστικές πρέπει να μαζέψει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς για να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή.

Επόμενος αντίπαλος είναι η Στόουκ, και ο Τζιμπρίλ Σισέ με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ

του συλλόγου, έκανε ξεκάθαρο ότι ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη: «Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή», είπε συγκεκριμένα για την επόμενη αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στην πίεση που υπάρχει.

«Μου αρέσει όταν υπάρχει πίεση. Όλοι στα αποδυτήρια πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε. Θα προσπαθήσει ο καθένας να βοηθήσει τον άλλο, γιατί είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς».

Σχετικά με τον πανηγυρισμό του, που μείωσε σε 4-1 απέναντι στην Τσέλσι είπε: «Όταν χάνεις 6-0 είναι δύσκολο να πανηγυρίσεις το γκολ σου. Όσοι με γνωρίζουν, κατάλαβαν ότι η αντίδρασή μου, ήταν θυμός και όχι πανηγυρισμός», είπε ο Γάλλος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα