Σκέψεις για μεταφορά του MITB στο WWE

07:27 3/2/2012 - Πηγή: OnSports

Τα τελευταία δύο χρόνια, το Money In The Bank αποτελεί ομώνυμο ppv, αλλά το WWE ενδέχεται να το μεταφέρει στην WrestleMania.

Το δεδομένο είναι πως το WWE δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το πρόγραμμα του για φέτος, αν και έχει ήδη περάσει ο... Ιανουάριος. Αυτή η πραγματικότητα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα που έχει παρουσιάσει η εταιρεία

τα τελευταία χρόνια.

Στο πλαίσιο των αλλαγών που εξετάζονται από τους αρμόδιους είναι η κατάργηση του ppv με ονομασία «Money in the Bank» και η επαναφορά του στο πρόγραμμα της WrestleMania. Μάλιστα δεν αποκλείεται να διαγωνιστούν στο «show of shows» οκτώ πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές στον συγκεκριμένο αγώνα.

Στο μεταξύ συνεχίζονται πυρετωδώς οι προεργασίες για την φετινή WrestleMania στο Μαϊάμι. Ένα από τα ματς που φαίνεται πως... κλείνουν είναι αυτό ανάμεσα στον... Shaquille O' Neal και τον Big Show. Φυσικά θα παρουσιαστούν πολλά ακόμα αστέρια του βορειοαμερικανικού αθλητισμού, οι οποίοι θα ενώσουν δυνάμεις με τους μεγαλύτερους Superstars του WWE για μία βραδιά την 1η Απριλίου του 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα