Στην παράταση με Streit οι Άιλαντερς

Με ήττα συνέχισαν την «περιοδεία» τους στην ανατολική ακτή των Η.Π.Α. οι Λος Άντζελες Κινγκς, καθώς «έπεσαν» με 2-1 στην παράταση στην έδρα των Νιου Γιορκ Άιλαντερς.

Ο αρχηγός των «νησιωτών», Mark Streit, ξεπέρασε τον Jonathan Quick στο έξτρα πεντάλεπτο με backhand. Συγκεκριμένα, το «χρυσό» γκολ καταγράφηκε στο 1:36 της παράτασης και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στους Νεοϋορκέζους.

Άλλωστε, ο Evgeni Nabokov σταμάτησε 34 από τα 35 σουτ

των «βασιλιάδων», οι οποίοι πιστοποίησαν πως έχουν την χειρότερη επιθετική παραγωγή του NHL. Αν και οι φιλοξενούμενοι, είχαν περισσότερα σουτ, μονάχα ο Dustin Brown βρήκε δίχτυα στο 5:20 της δεύτερης περιόδου, όταν ισοφάρισε σε 1-1.

Στο πρώτο 20λεπτο, ο Michael Grabner πέτυχε το 15ο του φετινό τέρμα και άνοιξε το σκορ. Οι Mark Eaton και Kyle Okposo πρόσφεραν τις ασίστ στο 1-0.

Άλλος ένας αγώνας εκκρεμεί στο «ταξίδι» έξι παιχνιδιών των Κινγκς, καθώς ακολουθεί αγώνας με τους Ντάλας Σταρς, πριν επιστρέψουν στην «πόλη των αγγέλων». Για την ώρα έχουν 63 βαθμούς και την έβδομη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL, ενώ οι Άιλαντερς ανήλθαν στους 54 και πλησίασαν ακόμα περισσότερο την προνομιούχα οκτάδα της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα