Στο -1 οι Φλέιμς

Πολύτιμη νίκη με 5-4 πήραν οι Κάλγκαρι Φλέιμς σε βάρος των Ντάλας Σταρς και βρέθηκαν έναν βαθμό μακριά από την προνομιούχα οκτάδα της Δύσης.

Ο Mike Cammalleri είχε ένα γκολ και δύο ασίστ στο δεύτερο 20λεπτο. Μάλιστα οι «φλόγες» πέτυχαν συνολικά τέσσερα γκολ στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ είχαν σημειώσει

έξι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους!

Παράλληλα ο Miikka Kiprusoff σταμάτησε 35 από τα 39 σουτ που αντιμετώπισε, οπότε οι δύο βαθμοί κατέληξαν στους Φλέιμς. Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε από τον Mark Giordano με slap shot σε power-play, 3:02 πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Αφού ο Alex Tanguay διαμόρφωσε το 5-3 σε άλλο power-play, o Philip Larsen μείωσε σε 5-4 στην αρχή της τρίτης περιόδου. Ωστόσο η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε και οι πρωτοπόροι της Pacific έμειναν στους 87 βαθμούς.

Οι Olli Jokinen και Blake Comeau αποτέλεσαν τους άλλους σκόρερ των καναδικού συλλόγου. Από την άλλη, ο Jamie Benn σκόραρε δύο φορές και ο Mike Ribeiro μία.

Με το... αριστερό ξεκίνησαν οι Σταρς σειρά τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων, αλλά παραμένουν, για την ώρα, στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Στην 11η με 85 βαθμούς είναι οι «φλόγες» που συμμετέχουν σε... τρελή κούρσα έξι ομάδων που διαφέρουν κατά δύο βαθμούς και διεκδικούν τρεις θέσεις στα play off.

Keywords
Τυχαία Θέματα