Στο 18-10 οι Ντότζερς

08:57 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Με ευρύ 9-1 σε βάρος των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς συνέχισαν τη θετική τους πορεία οι Λος Άντζελες Ντότζερς.

Η ομάδα του Μάτζικ Τζόνσον έχει καταπλήξει με τις φετινές της επιδόσεις και πιστοποίησε την άνοδο της με την εύκολη νίκη κόντρα στους «γίγαντες». Οι Andre Ethier και Juan Rivera είχαν από δύο RBIs, ενώ ο Ted Lilly (4-0) χρεώθηκε την επιτυχία με τη βοήθεια τριών relievers. Ακόμα, ο Matt Kemp επανήλθε στα γήπεδα με 3/3 hits.

Οι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς προηγήθηκαν

με 7-0 και τελικά επικράτησαν με 9-6 των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, με τον Lance Lynn (6-0) να διατηρεί το αήττητό του. Σαν έκτος pitcher, o Jason Motte συμπλήρωσε πέντε saves. Άλλωστε οι Allen Craig και David Freese σημείωσαν διαδοχικά ατομικά home runs σε βάρος του Bryan Shaw, όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 7-6. Οι Rafael Furcal, Carlos Beltran και Matt Holliday είχαν επίσης home runs, ενώ ο Cody Ranson σημείωσε αντίστοιχο χτύπημα για τους «D-Backs».

Δύο RBIs «έγραψε» o Yonder Alonso στο 3-2 των Σαν Ντιέγκο Πάντρες επί των Κολοράντο Ρόκις. Επίσης ο Edinson Volquez (1-2) χρεώθηκε τη νίκη με τη βοήθεια τεσσάρων relievers, αν και δέχθηκε home run από τον Drew Pomeranz (0-2). Μάλιστα ο pitcher των Ρόκις αποχώρησε τραυματισμένος στο τέταρτο inning. Εν τέλει απαιτήθηκε το πρώτο save του Dale Thayer.

Με sacrifice fly του John Jaso ολοκληρώθηκε η ανατροπή των Σιάτλ Μάρινερς στο ένατο inning. Αν και ήταν πίσω με 2-0 από τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς, οι Μάρινερς εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Jose Valverde και πήραν τη νίκη σε βάρος του Octavio Dotel (1-1). Ο Munenori Kawasaki αντικατέστησε τον Dotel, αλλά δεν απέτρεψε την ήττα.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

American League
Κλίβελαντ Ίντιανς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ 8-6
Κλίβελαντ Ίντιανς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ 3-2
Μπάλτιμορ Όριολς-Τέξας Ρέιντζερς 3-14
Μινεσότα Τουίνς-Λος Άντζελες Έιντζελς 3-8
Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Μπόστον Ρεντ Σοξ 5-11
Σιάτλ Μάρινερς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς 3-2

National League
Φιλαδέλφεια Φίλις-Νιου Γιορκ Μετς 2-5
Σικάγο Καμπς-Ατλάντα Μπρέιβς 5-1
Χιούστον Άστρος-Μαϊάμι Μάρλινς 0-4
Μιλγουόκι Μπρούερς-Σινσινάτι Ρεντς 1-6
Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς 6-9
Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Κολοράντο Ρόκις 3-2
Λος Άντζελες Ντότζερς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς 9-1

Keywords
Τυχαία Θέματα