Στο «Aegina Masters 2012» Κωνσταντίνου/Αγγελοπούλου

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου που φέτος αγωνίστηκε στην Α1 των γυναικών με την φανέλα του Παναθηναϊκού, κάνοντας μια πάρα πολύ καλή χρονιά, θα βρεθεί στην Αίγινα 22-24 Ιουνίου και με την Μαριώτα Αγγελοπούλου θα λάβουν μέρος στο πρώτο Masters beach volley

του φετινού καλοκαιριού.

Τα κορίτσια από την Κύπρο, που είναι δίδυμο στην άμμο εδώ και τρία χρόνια, πέρυσι κατέλαβαν την 4η θέση όσο αναφορά την τελική ομαδική βαθμολογία στις γυναίκες.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου ανέφερε πως στόχος τους είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θα συμμετάσχουν σε 2-3 τουρνουά Masters εντάσσοντας τα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας τους και η Αίγινα αποτελεί έναν κοντινό προορισμό που μπορεί ο κόσμος να βρεθεί και να απολαύσει το άθλημα του μπιτς βόλεϊ.

Για την περσινή της εμπειρία στην Αίγινα:

Μανωλίνα Κωνσταντίνου: «Η διοργάνωση ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Είχε γίνει σε μέρος που μπορούσε ο κόσμος να έρθει και να δει από κοντά το άθλημα. Το κοινό της Αίγινας ήταν πολύ ζεστό και η παραλία ήταν όλες τις ώρες γεμάτη. Ακόμα και στους πρώτους πρωινούς αγώνες. Φέτος πληροφορήθηκα πως το Masters θα γίνει σε μια παραλία πολύ κοντά στο λιμάνι του νησιού. Έτσι θα είναι ακόμα πιο εύκολο να χαρεί ο κόσμος τη διοργάνωση».

Για τους φετινούς στόχους του Κυπριακού διδύμου:

Μανωλίνα Κωνσταντίνου: «Στόχος μας με τη Μαριώτα είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θέλουμε και θα συμμετάσχουμε σε Masters για να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Θα πρέπει αυτά τα τουρνουά να διοργανώνονται στην περιφέρεια, εκτός μεγάλων πόλεων, γιατί εκεί ο κόσμος αγκαλιάζει αμέσως το άθλημα και του δίνεται η δυνατότητα να το γνωρίσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα