Στο Κέντρο Αλληλεγγύης οι Εσπερίδες

Την προσπάθεια του Δήμου Καλλιθέας, με το Κέντρο Αλληλεγγύης που λειτουργεί καθημερινά δίπλα στα Δημοτικά Ιατρεία, στηρίζουν οι Εσπερίδες.

Πιστές στη φιλοσοφία που τους διέπει, αποδεικνύουν στην πράξη τις κοινωνικές ευαισθησίες τους. Με ανακοίνωσή τους, καλούν όλο τον κόσμο να πάρει μέρος στην πρωτοβουλία συλλογής τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών για τις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες του δήμου, όπως άλλωστε θα κάνουν και οι ίδιες, στέλνοντας αύριο (28/12) αντιπροσωπία όλων των τμημάτων τους.

Η ανακοίνωση: «Οι Εσπερίδες Καλλιθέας

είναι μια ομάδα που αναζητά καθημερινά την κοινωνική παρέμβαση και σε τέτοιες γιορτινές ημέρες, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, δεν θα μπορούσαν παρά να δείξουν αυτό τους το πρόσωπο. Είναι ώρα, λοιπόν, να πούμε ναι στην αλληλεγγύη, ναι στην ανθρωπιά, ναι στον εθελοντισμό. Με αυτό το μήνυμα προς στους πολίτες της Καλλιθέας, οι Εσπερίδες ακολουθούν πιστά τον δήμο της πόλης και διευρύνουν την κοινωνική προσφορά τους, απευθύνοντας πρόσκληση στους πολίτες, να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία συλλογής τροφίμων, ρούχων αλλά και παιχνιδιών, για τις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες.

Η δράση που ξεκίνησε με τη συνεργασία του ραδιοφώνου Βήμα FM, πριν από περίπου δέκα ημέρες με τη λειτουργία του Κέντρου Αλληλεγγύης του Δήμου Καλλιθέας (καθημερινά 09.00-14.00 και 17.00-19.30) στην οδό Ναυσικάς 5 (δίπλα από τα Δημοτικά Ιατρεία), θα έχει και συνέχεια, αφού από τη νέα χρονιά το κέντρο θα μετασχηματισθεί σε Κοινωνικό Παντοπωλείο. Αντιπροσωπία όλων των τμημάτων αποφάσισε να συμπαραταχθεί στη σπουδαία πρωτοβουλία φίλων του συλλόγου και να παραδώσει τρόφιμα και ρούχα στο κέντρο την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου το απόγευμα. Καλεί δε όλους τους Καλλιθεάτες να μιμηθούν την πρωτοβουλία αυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα