Στράντζαλης: «Έχω παίκτες με προσωπικότητα»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του μετά τη νίκη (1-0) του Απόλλωνα Καλαμαριάς επί της Νίκης Βόλου «έπλεξε» ο Γιώργος Στράντζαλης στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι θυσιάζουν το «εγώ» τους για χάρη της ομάδας!

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός έκανε ειδική μνεία στον σκόρερ της αναμέτρησης, Αλτίν Χατζί, ο οποίος αγωνίσθηκε για 45λεπτά παρότι ταλαιπωρείται από ίωση και στομαχικές διαταραχές, αλλά και για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ματς με τον Ηρακλή:

«Αυτή

η ομάδα δεν είναι μόνο ιστορική, αλλά έχει ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Θέλω να αναφερθώ στον Χατζί, ο οποίος αγωνιζόταν στο Τσάμπινος Λιγκ. Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνισθεί και πριν πολλά χρόνια στην ομάδα, όπως ο Καρατζιοβαλής, ο Δεμιρτζόγλου και άλλα παιδιά, που θυσίασαν το “εγώ” τους και κάνουν προσπάθεια για να προσφέρουν χαρές στο φίλαθλο κόσμο. Μέσα από αυτούς παίρνω και εγώ αυτές τις χαρές. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η προσπάθεια θα πετύχει μέσα από τη συμπαγή διοίκηση, τον πρόεδρο και τον κόσμο. Η διοικητική ηρεμία σε μία ομάδα είναι το Α και το Ω».

Για τον αγώνα ο Στράντζαλης είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο, δυνατό και ισορροπημένο παιχνίδι. Δυσκολευθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Έγιναν εκατέρωθεν φάσεις και πετύχαμε γκολ σε καθοριστικό σημείο, όπου μέτρησε η εμπειρία και η προσωπικότητα. Η Νίκη Βόλου ήρθε να κερδίσει το ματς, δεν είχε παθητικό ρόλο. Και η Νίκη έχει τα δικά της παιδιά, που μέσα από τα προβλήματά τους προσπαθούν.

Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και θα πρέπει οι μικροί παίκτες να βοηθούν τους έμπειρους. Έχω απαίτηση από τα νεαρά παιδιά να δίνουν το κάτι παραπάνω, γιατί και προσωπικότητα έχουν και διάθεση και ικανότητα. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν κινδυνεύσαμε και θεωρώ ότι η αμυντική μας συμπεριφορά βρίσκει λειτουργία».

Για την αντικατάσταση του Αλτίν Χατζί: «Ο Χατζί έπαιξε με ίωση, αντιμετώπισε στομαχικές διαταραχές και επέλεξα να τον ξεκινήσω. Δεν άντεχε άλλο και αντικαταστάθηκε δικαιολογημένα».

Για το προσεχές ματς με τον Ηρακλή: «Με τον Ηρακλή ο στόχος είναι ένας. Για εμένα σημασία δεν έχει μόνο το πριν, αλλά το τώρα. Πρέπει να παίξουμε για την ιστορία και για την φανέλα και το έμβλημά μας. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στοιχεία και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Ο ποδοσφαιριστής χαίρεται να έχει το γήπεδο γεμάτο και ο κόσμος έχει καιρό να ζήσει ένα ιστορικό ντέρμπι».

Keywords
Τυχαία Θέματα