Συγχαρητήρια σε όλους…

Θα εξαντληθεί η αυστηρότητα όλων πάνω στον Παναθηναϊκό. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό, απ’ τη στιγμή που τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ έγιναν πρώτο θέμα συζήτησης στο Υπουργικό Συμβούλιο (σηκώνουμε τα χέρια ψηλά) και μέχρι και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία.

Μάλιστα. Λύθηκε το πρόβλημα λοιπόν. Όλα ξεβρόμισαν, όλα έγιναν εξαιρετικά και το πρωτάθλημά μας θα θυμίζει κάτι από Premier League.

Οι… κακοί θα στηθούν στο απόσπασμα. Όπως κι αν λέγονται αυτοί, αρκεί που προέρχονται από συγκεκριμένο χώρο. Είτε είναι η ίδια η ομάδα, είτε είναι οι οπαδοί της και πάει λέγοντας. Την γνωστή καραμελίτσα με το «καταδικάζουμε τα έκτροπα» δεν θα την πιπιλίσουμε. Για τον απλούστατο λόγο πως με τις δικές μας ατάκες, δεν σώνεται και δεν διορθώνεται τίποτα. Θα πούμε απλά αυτό που σκεφτόμαστε. Δίνοντας τα δικά μας συγχαρητήρια σε αυτούς που πραγματικά τα αξίζουν. Ξεκινάμε:

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία που δεν φταίει ποτέ και για τίποτα. Προφανώς οι φωτογραφίες με τα… σηκωμένα μεσαία δάχτυλα, είναι προϊόντα φωτομοντάζ. Άλλωστε οι προκλήσεις απ’ την αστυνομία προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, δεν είναι και σύνηθες φαινόμενο. Ή μήπως είναι;

Συγχαρητήρια στον κ. Κάκο που ως πρώτος μάγκας της διαιτησίας βρήκε το σθένος να διακόψει το ματς. Βέβαια, μερικούς μήνες πριν με 1.000 άτομα στον αγωνιστικό χώρο, δεν υπήρχε λόγος για κάτι τέτοιο. Και αποδείχτηκε όταν ποδοσφαιριστές ομάδας αναγκάστηκαν να παίξουν… ξύλο, για να σώσουν τις οικογένειές τους (για τον τελικό κυπέλλου μιλάμε).

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Μην τον ξεχάσουμε κι αυτόν. Επειδή μετά το ματς θυμήθηκε να το… παίξει ο πρώτος ενδιαφερόμενος για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως είχε ενδιαφερθεί τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν με Ριζούπολη, με πούλμαν ομάδας να μην μπορεί να μετακινηθεί για δύο ώρες, με τερματοφύλακα να σημαδεύεται με αεροβόλα, με παίκτες να δέχονται… ντου απ’ τον κόσμο και πάει λέγοντας. Και τώρα βγαίνουν και φωνάζουν για το καλό του αθλήματος.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, που δεν έχει την παραμικρή δύναμη. Μια δύναμη που όταν την είχαν άλλοι, έπαιρναν πίσω αποφάσεις για αφαιρέσεις βαθμών, κατεβάζοντας βουλευτές στους δρόμους, οι οποίοι απειλούσαν να κλείσουν μέχρι σχολεία συγκεκριμένου Δήμου!

Συγχαρητήρια στους απανταχού αντικειμενικούς, που πρώτη φορά στη ζωή τους είδαν μολότοφ σε γήπεδα (όλως τυχαίως πέρσι στο Φάληρο είχε πέσει μία στη φυσούνα), πρώτη φορά είδαν επεισόδια, πρώτη φορά βίωσαν το δράμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είπαμε, επικοινωνιακά ο ΟΣΦΠ είναι έτη φωτός μπροστά και εκμεταλλεύεται το παραμικρό. Για να πετύχει το στόχο του όμως, ποιοι βγαίνουν μπροστά; Η απάντηση δική σας…

Συγχαρητήρια στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, επειδή έχουν το θάρρος να λένε την γνώμη τους και να μην κρύβονται τη στιγμή που τους κατηγορούν μέχρι και για την… Τρόικα. Αλλά δυστυχώς η δική τους αλήθεια δεν θα είναι τίποτα άλλο από μικρές αναφορές, καθώς οι «δικαστές» των ΜΜΕ έχουν πάρ

Keywords
Τυχαία Θέματα