Συμβόλαιο για ένα χρόνο στον Ραούλ

Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας έχει προσφέρει η Σάλκε στον Ραούλ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό φακό ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της γερμανικής ομάδας.

Η Σάλκε κέρδισε χθες το Αμβούργο με 3-1. Στο περιθώριο του αγώνα, ωστόσο, το θέμα της συζήτησης ήταν και πάλι ο Ραούλ Γκονζάλεθ. Το συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται εδώ και εβδομάδες. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια. Ενώ ο Ραούλ θέλει διετές συμβόλαιο,

σύμφωνα με τον Κλέμενς Τένις, η Σάλκε του προφέρει μονοετές.

«Του κάναμε μία καλή πρόταση για συμβόλαιο μίας σεζόν ακόμα. Τώρα εξαρτάται από εκείνον», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Sky» ο Τένις, που περιμένει την απόφαση του 34χρονου άσου «στις επόμενες εβδομάδες».

Αν ο Ραούλ δεν ανανεώσει με την Σάλκε, ο κίνδυνος μιας διπλής αποχώρησης είναι ορατός για την ομάδα από την κοιλάδα του Ρουρ, αφού τελειώνει και το συμβόλαιο του Τζέφερσον Φαρφάν. Ο Περουβιανός άσος δεν έπαιξε κόντρα στο Αμβούργο, λόγω τραυματισμού.

Ο Ραούλ έχει παίξει σε 24 από τα 25 παιχνίδια του γερμανικού πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 11 τέρματα και δίνοντας πέντε ασίστ. Στα τελευταία επτά ματς, ωστόσο, ο Ισπανός έχει βρει δίχτυα μόνο μια φορά, στο 4-0 επί της Βόλφσμπουργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα