Συνάντηση Μακρόπουλου-Μπιτσαξή

Τη διαβεβαίωση του γγΑ ότι θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα για την καταπολέμηση της βίας πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Στη γενική γραμματεία Αθλητισμού βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, προκειμένου να συζητήσει με τον Πάνο Μπιτσαξή την καταπολέμηση των φαινομένων βίας, μετά τα πρόσφατα επεισόδια

στο Μαρκόπουλο.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος πήρε τη διαβεβαίωση του γγΑ ότι θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα, ενώ δεν παρέλειψε να του εκφράσει και τα προβλήματα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη συνάντηση:
«Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος είχε το μεσημέρι της Τρίτης (1/1) συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Π. Μπιτσαξή.
Μετά τα αποτρόπαια γεγονότα του Σαββάτου (29/9) στο κλειστό του Μαρκόπουλου, όπου κινδύνεψαν οι ζωές μικρών παιδιών, αθλητριών και φιλάθλων της ομάδας μας, ο πρόεδρος του Συλλόγου ζήτησε και πήρε τη διαβεβαίωση του Γενικού Γραμματέα ότι θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα τόσο για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, όσο και για την ακεραιότητα όλων των υγιών φιλάθλων του αθλητισμού.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκριση τον κ. Μπιτσαξή και εύχεται τα έκτροπα του Μαρκόπουλου, τα οποία είναι πέρα για πέρα καταδικαστέα, να είναι τα τελευταία που «χτυπούν» τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Πολιτείας και των Αρμοδίων Φορέων στην καταπολέμηση της βίας εντός και εκτός των γηπέδων και περιμένει από όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους να πράξουν το ίδιο για να ξημερώσει μια καινούργια μέρα για όλο τον ελληνικό αθλητισμό».


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

 


Keywords
Τυχαία Θέματα