Συνέντευξη Τύπου για τον Μαραθώνιο

00:11 6/3/2012 - Πηγή: OnSports

Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας και την έναρξη των εγγραφών.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννης Σπανουδάκης και Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS,) Paco Borao θα είναι οι βασικοί ομιλητές της συνέντευξης Τύπου της Τρίτης (6/3, 12.00) με αφορμή τη συμπλήρωση

τριάντα χρόνων του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Παράλληλα, ξεκινάει η διαδικασία των Εγγραφών στη διοργάνωση.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, η ΟΠΑΠ Α.Ε. θα ανακοινώσει την χορηγία της στην AIMS, η οποία γιορτάζει και αυτή τα 30 χρόνια από τη δημιουργία της. Ακόμα, θα γίνει αναφορά στο πρόγραμμα προβολής του Μαραθωνίου σε διεθνείς μαραθωνίους του εξωτερικού με αποκορύφωμα το συνέδριο της AIMS που θα γίνει στην Πράγα και στο οποίο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι 100 και πλέον Μαραθωνίων Δρόμων από όλο τον κόσμο. Η προβολή του Μαραθωνίου της Αθήνας στο εξωτερικό είναι χορηγία του ΕΟΤ, μέσω της Καμπάνιας «www.visit Greece».

Ο 30ος Μαραθώνιος αναμένεται να έχει και φέτος μεγάλη επιτυχία και να πάρουν μέρος σε αυτόν χιλιάδες αθλητές τόσο από το εξωτερικό, όσο και την Ελλάδα, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια έχει παρατηρηθεί η κατακόρυφη αύξηση των συμμετοχών από τη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα