Άδικη ήττα για ΑΕΚ

00:11 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη, πλήρωσε τα λάθη της και γνώρισε την ήττα από την Ηλιούπολη. Η Ένωση για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α Εθνικής ηττήθηκε με 5-4, χωρίς όμως αυτό να έχει αντίκτυπο στην βαθμολογία, αφού να θυμίσουμε πως έχει σώσει την χρονιά από το περασμένο παιχνίδι.

Το ματς

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι κι αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι με αποτέλεσμα να κάνουν το 1-1 , 1-4 υπέρ τους. Σε αυτό

ευθύνεται το γεγονός πως τα λάθη που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ στην άμυνα δεν τους άφησε το περιθώριο να διεκδικήσουν κάτι καλό.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά και με αρκετή όρεξη προσπάθησε να αλλάξει το σκορ και να πάρει ο, τι καλύτερο μπορεί. Μάλιστα θα είχε την ευκαιρία να φύγει νικήτρια, αν στις τελικές φάσεις ήταν πιο αποτελεσματική. Αυτό και τα 5 (!) δοκάρια που είχε την άφησαν στο τελικό 5-4.

Πλέον οι παίκτες του Δημήτρη Κουνταρδά θα προετοιμαστούν για το εκτός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Καλλιθέα.

Τα γκολ της ΑΕΚ: 2 Τηλγάδας, 2 Ντέλος

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Καϊτάνης, Τηλιγάδας, Αλεξανδρόπουλος, Μπακάλης, Ντέλος, Ξενάκης, Λεστάκης, Παύλου, Μοραλόγλου, Μάρκου, Σταυρινός, Τόκας

Keywords
Τυχαία Θέματα