Τα αποτελέσματα της Δ’ Εθνικής

Ξεκαθάρισε η υπόθεση άνοδος σε κάποιους ομίλους της Δ’ Εθνικής, ενώ σε κάποιους άλλους η αγωνία παρατείνεται μετά την αγωνιστική της Κυριακής (18/3).

Στον 1ο όμιλο, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου κάνει περίπατο για τον τίτλο, καθώς μετά τη νίκη του με 3-0 επί του Μ. Αλεξάνδρου Ν. Ζίχνης, ξέφυγε με 13 βαθμούς. Ο Άρης Ακροποτάμου αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, χάρη στην εμφάνιση του νεαρού του πορτιέρο.

Στον

2ο όμιλο, την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Οδυσσέας Κορδελιού, καθώς νίκησε 2-0 τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, ενώ η Δόξα Χέρσου κράτησε στο 1-1 τον Διγενή Λακκώματος.

Στον 3ο όμιλο, οι πρωτοπόροι στραβοπάτησαν, καθώς η Αλεξάνδρεια έχασε 1-0 από τον Εθνικό Βατερού, ενώ η Νάουσα «κόλλησε» στο 0-0 με τον Περδίκκα. Στον βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε και η Ακαδημία Πλαταμώνα που έμεινε στο 1-1 με την Αστραπή Μεσοποταμιάς.

Στον 4ο όμιλο, η Ελασσόνα έμεινε στο 1-1 με τον ΑΟ Καρδίτσας το Σάββατο και ο Αμπελωνιακός μείωσε στον πόντο τη διαφορά του από την κορυφή ύστερα από τη νίκη του με 1-0 επί της ΑΕ Μουζακίου.

Στον 5ο όμιλο, η Κασσιώπη πέρασε νικηφόρα από τη Λευκάσα, επικρατώντας 2-0 του Οδυσσέα Νυδρίου, ενώ Φιλοθέη ακολουθεί πιστά μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Ολύμπου Κέρκυρας.

Στον 6ο όμιλο, ο Παναιγιάλειος προσπέρασε και τον σκόπελο του Αστέρα Αμαλιάδας με σκορ 2-1, ενώ το Πανόπουλο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 1-1 τις Βρασιές με γκολ του τερματοφύλακα!

Στον 7ο όμιλο, ακόμη μια νίκη πήρε η Κόρινθος, καθώς συνέτριψε 5-0 τον Ασπρόπυργο, ενώ ο Μανδραϊκός νίκησε 2-0 τον Πόρο.

Στον 8ο όμιλο, ο Ελπιδοφόρος έμεινε στο 0-0 με τον Άγιαξ Ταύρου, όμως παρέμεινε πρώτος, ενώ στο 1-1 έμειναν Αιγάλεω και Πανναξιακός.

Στον 9ο όμιλο, ο Αιολικός πήρε σπουδαία νίκη στο Μενίδι, με 1-0 από τον Αχαρναϊκό, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε το Κερατσίνι του Αστέρα Βάρης.

Στον 10ο όμιλο, η Επισκοπή νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον ΠΑΟ Κρουσσώνα και παρέμεινε στην κορυφή, ενώ ο Ηρόδοτος επιβλήθηκε 3-0 της Αναγέννησης Ιεράπετρας. Ο Γιούχτας υπέστη ήττα με 1-0 από τον Άγιο Νικόλαο.

Keywords
Τυχαία Θέματα