Τα αποτελέσματα της Δ’ Εθνικής

Αρκετές ανατροπές, πολλά γκολ και ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις των ομίλων σημειώθηκαν αυτή την αγωνιστική στη Δ’ Εθνική.

Στον 1ο όμιλο, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου προελαύνει για την άνοδο, καθώς νίκησε 3-0 τον Ορφέα στην Ξάνθη, ενώ η Καβάλα νίκησε 2-0 την ΑΕ Πιερέων.

Στον 2ο όμιλο, ο Αχιλλέας Τριανδρίας υποχρέωσε τον Διγενή Λακκώματος στην πρώτη του φετινή ήττα με 2-1, και τον έφτασε

στη βαθμολογία.

Στον 3ο όμιλο, ο Εθνικός Βατερού σταμάτησε την ξέφρενη πορεία της Ακαδημίας Πλαταμώνα με 2-1, ενώ τα Λευκάδια επικράτησαν με το ίδιο σκορ των Γρεβενών Αεράτων.

Στον 4ο όμιλο, η Ελασσόνα νίκησε 1-0 τον Πύρασο και πέρασε πρώτη, καθώς ο Αμπελωνιακός έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στον 5ο όμιλο, Τρίκαλα και Εθνικός Φιλιππιάδας «κόλλησαν» στο μηδέν στο ντέρμπι και η Κασσιώπη βρέθηκε πρώτη, μετά τη νίκη της με 4-0 στην Κόνιτσα επί της Πίνδου.

Στον 6ο όμιλο, ο Παναιγιάλειος επέστρεψε στις νίκες, με 2-1 επί του Πάμισου, ενώ ο Ατρόμητος Λάππα επιβλήθηκε 3-1 του Ολυμπιακού Γυθείου.

Στον 7ο όμιλο, νικηφόρα πέρασε από την Ερμιονίδα η Κόρινθος, επικρατώντας 1-0, ενώ ο Μανδραϊκός ακολουθεί πιστά, καθώς νίκησε 2-0 τη Θήβα.

Στον 8ο όμιλο, ο Φωστήρας είναι ο κερδισμένος της αγωνιστικής, καθώς επικράτησε 3-0 της Ηλιούπολης, καθώς ο γείτονάς του Αγιαξ έμεινε στο 1-1 στη Ρόδο.

Στον 9ο όμιλο, ο Αχαρναϊκός νίκησε 2-0 την Τριγλία και παρέμεινε πρώτος, ενώ ο Ολυμπιακός Λαυρίου συνέτριψε 7-0 το Κορωπί.

Στον 10ο όμιλο, ο Γιούχτας επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Ιεράπετρας, ενώ Ηρόδοτος και Ατσαλένιος έμειναν στο 1-1 στην Αλικαρνασσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα