Το θεμέλιο της ελπίδας

Η Κυριακή (29/1) ήταν μία μέρα ελπίδας για την ΑΕΚ. Σύμφωνοι, ακόμη χρειάζεται να γίνουν πολλά για να απομακρυνθεί από τον... γκρεμό η Ενωση, αλλά το πρώτο βήμα έγινε κι αυτό είναι σημαντικό.

Αλλωστε, στην ΑΕΚ είχαν μήνες ολόκληρους να λάβουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της ομάδας και το να κάθονται στο ίδιο τραπέζι, ο Αδαμίδης, ο Τροχανάς, ο Παππάς, ο Μπάγεβιτς, ο Χατζηχρήστος και ο Ντέμης δεν είναι

λίγο...

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθεί το όλο εγχείρημα, καθώς είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τη θετική πλευρά της προσπάθειας Τροχανά. Οπως επίσης ευεργετική μπορεί να αποδειχθεί και η πρόταση Νικολαϊδη, για να πληρώσουν το μερίδιο του χρέους τους τα μέλη της διοικητικής ομάδας του 2004.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να βγει από τη μιζέρια, μέσω της ενότητας και το ότι δείχνουν πρόθυμοι να συνεργαστούν άνθρωποι που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν στα... μαχαίρια, είναι σίγουρα σπουδαίο.

Ας μην ξεχνάμε πως μέχρι χθες η ΑΕΚ δεν είχε πουθενά να... πατήσει. Δεν είχε πουθενά να ελπίζει, παρά μόνο σε άφαντους άραβες, στον Ξενιάδη και τον Σαλιαρέλη... Τώρα, έχει μπροστά της μία αχτίδα φωτός. Κάτι είναι κι αυτό...

Keywords
Τυχαία Θέματα