Τα… λένε Φοίνικας Σύρου και Άρης

Φοίνικας Σύρου και Άρης «συναντιούνται» αύριο στις 7 μ.μ. για την προτελευταία αγωνιστική της Volleyleague.

«Ζωντανός» στη διεκδίκηση της 2ης θέσης επιθυμεί να παραμείνει ο Φοίνικας Σύρου, ενώ από την άλλη ο Άρης θα επιδιώξει να πλασαριστεί ακόμη ψηλότερα στο γκρουπ 5-8. Με αυτούς τους στόχους Φοίνικας και Άρης θα αναμετρηθούν αύριο

(17/3) στις 7 μ.μ. για την προτελευταία αγωνιστική της Volleyleague.

«Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά τον όχι και τόσο ευχάριστο αποκλεισμό και να μπούμε σιγά, σιγά σε ρυθμούς πλέι οφ. Ο Άρης έχει σωθεί, θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και είναι επικίνδυνος. Εμείς σίγουρα στεναχωρηθήκαμε μετά την ήττα από την Λαμία, αλλά θέλω να πιστεύω ότι την έχουμε αφήσει πίσω μας και θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο», ήταν τα λόγια του πασαδόρου του Φοίνικα Σύρου Βασίλη Κουρνέτα.

Για τον Άρη, το λίμπερο, ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας είπε: «Έχουμε δύσκολη αποστολή, αφού η Σύρος είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έχει να επιδείξει έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο, ενώ η μόνη άσχημη ήττα που έκανε ήταν με την Λαμία στο Κύπελλο. Στόχος μας είναι να παίξουμε ελεύθερα, να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και να προσπαθήσουμε να έχουμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος από τον συγκεκριμένο αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα