Τα μέτρα της Αστυνομίας για το Οδυσσέας-Γάζωρος

17:33 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το σερραϊκό ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Οδυσσέα Αναγέννησης και τον Εθνικό Γαζώρου κλέβει την... παράσταση, με την Αστυνομία να παίρνει τα απαραίτητα μέτρα.

Ανυπομονησία επικρατεί στις τάξεις και των δύο ομάδων για το τοπικό ντέρμπι, καθώς τόσο ο Εθνικός Γαζώρου όσο και ο Οδυσσέας Αναγέννησης κάνουν κάλεσμα στον κόσμο τους για να δώσει το «παρών».

Για να αποφευχθούν οι στιγμές έντασης που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο ματς του πρώτου γύρου, η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών θέλησε να πάρει κάποια προοληπτικά μέτρα προκειμένου να αποφύγει έστω και το παραμικρό παρατράγουδο.

Στη

σύσκεψη που έγινε το πρωί της Τρίτης (8/5) και στην οποία έδωσε το παρών μόνο η πλευρά του Εθνικού Γαζώρου, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μάνδαλος, αποφάσισε να παραμείνει κλειστή η θύρα 2 προκειμένου να υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο κενό ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Οι φίλαθλοι του Εθνικού Γαζώρου, θα τοποθετηθούν στις θύρες 3 και 4, ενώ θα λειτουργήσει για αυτούς το εκδοτήριο πίσω από το νότιο πέταλο, δηλαδή αυτό που χρησιμοποιείται και στα παιχνίδια του Πανσερραϊκού.

Από την άλλη, οι φίλαθλοι του Οδυσσέα, θα τοποθετηθούν στη θύρα 8, στο βόρειο πέταλο δηλαδή, όπου κάθονται συνήθως οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι. Μάλιστα, θα λειτουργήσει κανονικά το εκδοτήριο εισιτηρίων που είναι ακριβώς πίσω από το πέταλο για την εξυπηρέτησή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα