Τα μοίρασαν Τύρναβος και Απόλλωνας

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Τύρναβο και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τα δύο γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έλλειψη των δύο βαθμών, που υπέστη ο πρωτοπόρος Εθνικός (0-0 με τον Τηλυκράτη), προκειμένου να τον πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή, αφού το παιχνίδι με τον Τύρναβο έληξε 1-1.

Οι «Πόντιοι» άνοιξαν το σκορ με τον Παντελιάδη, στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League 2,

ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν μετά την ωραία κεφαλιά του Τοπούζη.

Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως στο 54’, ο Τοπούζης επιχείρησε κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Καρατζιοβαλή, και στη συνέχεια, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα πρόλαβε τη μπάλα πριν περάσει ολόκληρη τη γραμμή σύμφωνα με τον πρώτο επόπτη, με τους παίκτες του Τυρνάβου να διαμαρτύρονται πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Καραναστάσης, Γεωργαντζιάς, Μάγγος, Τσορμπατζίδης, Τζέκος, Τοπούζης (68’ Κράβαρης), Μπουσινάκης (58’ Τσούκαλος), Λάππας (75’ Αλεξίου), Νόνης, Κ. Σκούπρας, Σουλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛ.: Καρατζιοβαλής, Σκέμπης, Λουιζίδης (46’ Πλατάκης), Καραπατσακίδης, Χατζί, Παντελιάδης, Καραντασιάδης, Λιόνης, Χαλιμπάκης (75’ Μωυσιάδης), Μπιτέλης, Μουρατίδης (72’ Λεπτοκαρίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα