Τέλος Μουστόγιαννης, Τσατσαρής από Γλυφάδα!

Παρελθόν και επισήμως από τον ΑΟ Γλυφάδας αποτελεί ο Χρήστος Μουστόγιαννης, όπως και ο Δημήτρης Τσατσαρής, που οδεύει προς Ηλυσιακό.

Ο Χρήστος Μουστόγιαννης, όπως αναμενόταν, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, κάτι που ανακοίνωσε η ΠΑΕ: «Ο Χρήστος Μουστόγιαννης έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα μας. Η διοίκηση της ΠΑΕ του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».

Από το ρόστερ της Γλυφάδας αποχώρησε και ο Δημήτρης Τσατσαρής, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηλυσιακό, μια και αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή της

ομάδας του Ζωγράφου, Βαγγέλη Μάλλιου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Ο Δημήτρης Τσατσαρής οδεύει προς τον Ηλυσιακό καθώς αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή του Ηλυσιακού, Βαγγέλη Μάλλιου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική καριέρα».

Στα αγωνιστικά, επανήλθε από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε ο Γιάννης Κολοτούρος και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό (30/12) φιλικό παιχνίδι με το Κερατσίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα