Τέσσερις Σένατορς στην εξάδα των All-Stars

06:51 6/1/2012 - Πηγή: OnSports

Με αρκετές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της διαδικασίας καθορισμού των φετινών All-Stars του NHL.

Συγκεκριμένα, τέσσερις παίκτες των Ότουα Σένατορς εξασφάλισαν την παρουσία τους στον αγώνα επίλεκτων, αφού ξεχώρισαν ανάμεσα στους ψήφους των οπαδών του χόκεϊ επί πάγου. Συνολικά καταγράφηκαν 24 εκατομμύρια ψήφοι, εκ των οποίων ο Erik Karlsson, αμυντικός των «σενς» συγκέντρωσε 939.951 προτιμήσεις!

Ακόμα, οι Daniel Alfredsson, Milan

Michalek και Jason Spezza, όλοι συμπαίκτες του, πήραν επίσης την έγκριση του κοινού. Η δεύτερη θέση της άμυνας καταλήφθηκε από τον Dion Phaneuf των Τορόντο Μέιπλ Λιφς, ενώ ο Tim Thomas των Μπόστον Μπρούινς πήρε αυτή του τερματοφύλακα.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Steven Stamkos, έμεινε εκτός των προνομιούχων θέσεων. Το ίδιο συνέβη επίσης με τους Marian Ganorik, Phil Kessel, Jonathan Toews και James Neal, όλοι με ανώτερες αγωνιστικές επιδόσεις από τους παίκτες που ψηφίστηκαν.

Εντούτοις οι All-Stars δεν έχουν ολοκληρωθεί, αφού απομένουν οι 36 επιλογές των αρχηγών των δύο ομάδων. Το ίδιο το ματς θα διεξαχθεί στις 29 Ιανουαρίου στην Οτάβα, έδρα των Σένατορς.

Οι αρχηγοί δεν έχουν ακόμα καθοριστεί. Θυμίζουμε πως η αρμοδιότητα επιλογής των all-stars σε δύο συγκεκριμένους παίκτες ξεκίνησε από πέρυσι με τον αγώνα «Team Staal vs Team Lidstrom».

Keywords
Τυχαία Θέματα