Τέβεζ: «Σαν να ήμουν σκυλί»

Έλυσε την σιωπή του ο Κάρλος Τέβεζ και αποκάλυψε την δική του πλευρά της γνωστής, πλέον, διένεξης του με τον Ρομπέρτο Ματσίνι, προπονητή του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Μιλώντας στο «Fox Sports Latin America» ο ιδιόρρυθμος ποδοσφαιριστής τόνισε πως ο προαναφερόμενος Ιταλός τεχνικός του συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν... σκυλί. Προφανώς δεν έχουν λυθεί ακόμα τα προβλήματα μεταξύ των δύο ανδρών, κάτι που πιστοποιείται από την παρακάτω ανάλυση των γεγονότων

από τον Τέβεζ:

«Ήμουν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Έκρινα πως ο Ρομπέρτο Ματσίνι έκανε αμυντική αλλαγή, αν και χάναμε με 2-0, όταν έβαλε τον Ντε Γιονγκ και έβγαλε τον Τζέκο. Για αυτό αποφάσισα να κάτσω στον πάγκο.

Εγώ είχα ήδη κάνει προθέρμανση για δέκα λεπτά και διέκρινα πως αυτός προτιμούσε απλά να χάσει με 2-0, αντί για 4-0. Έκατσα μαζί με τον Τζέκο, ο οποίος ήταν επίσης εκνευρισμένος. Αυτός μιλούσε βοσνιακά και ο Μαντσίνι τον έβριζε στα ιταλικά. Γενικά επικρατούσε χάος.

Αυτός δεν με είδε άμεσα, αφού ήταν απασχολημένος από την παραπάνω συζήτηση. Όταν διαπίστωσε, όμως, πως εγώ καθόμουν, τότε ακολούθησαν ακόμα χειρότερα. Σαν να μιλούσε σε σκύλο, με διέταξε να σηκωθώ για προθέρμανση.

Άρχισε να με βρίζει, ενώ εγώ ήμουν ήρεμος και καθόμουν στον πάγκο. Αυτό φαίνεται και στα σχετικά βίντεο. Εγώ καθόμουν και αυτός με πρόσβαλε με πολύ άσχημο τρόπο».

Πάντως, ο διεθνής Αργεντινός στράικερ επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις των «πολιτών»:

«Ναι θα γυρίσω. Αυτό το αποφάσισα, γιατί θέλω να επανακτήσω την εμπιστοσύνη των οπαδών. Πιστεύω πως αυτοί παραπληροφορήθηκαν.

Οποιοσδήποτε θα έκρινε αρνητικά έναν ποδοσφαιριστή που πληρώνεται, αλλά δεν παίζει. Είναι κάτι φυσικό. Εγώ, όμως, έχω δώσει τα πάντα για την ομάδα και αυτοί με πρόσβαλαν καίγοντας φανέλες με το όνομά μου. Το πιο σημαντικό είναι πως θέλω να παίξω ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα