Θετική επαναφορά για McCarthy στους Όκλαντ Αθλέτικς

00:53 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Με έξι καλά innings του Brandon McCarthy, οι Όκλαντ Αθλέτικς κέρδισαν με 9-3 τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς του Μάικ Μουστάκα.

Ο ελληνικής καταγωγής infielder είχε 0/3 hits και ένα walk, οπότε δεν βοήθησε επιθετικά τους «βασιλικούς», για τους οποίους ξεχώρισε ο Jarrod Dyson με τρία hits. Πάντως ο McCarthy

(4-3) επέστρεψε με νίκη από τραυματισμό, την οποία χρεώθηκε με τη βοήθεια των Grant Balfour, Ryan Cook και Jerry Blevins, που «καθάρισαν» το έβδομο, το όγδοο και το ένατο inning, αντίστοιχα. Τραυματίας αποχώρησε ο Jemile Weeks των «αθλητικών» στο έβδομο inning έχοντας 2/2 hits.

Ο Nick Punto πέτυχε home run στο 7-4 των Μπόστον Ρεντ Σοξ επί των Τορόντο Μπλου Τζέις. Επίσης, ο Felix Doubront (6-2) χρεώθηκε την πέμπτη του νίκη σε έξι εμφανίσεις. Πάντως οι Jose Bautista και Jeff Mathis σημείωσαν home runs για τον καναδικό σύλλογο.

Σε εξέλιξη είναι τα Φιλαδέλφεια Φίλις-Μαϊάμι Μάρλινς, Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Ατλάντα Μπρέιβς, Νιου Γιορκ Μετς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, Κολοράντο Ρόκις-Λος Άντζελες Ντότζερς και Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Σιάτλ Μάρινερς. Στις δύο τα ξημερώματα θα αρχίσουν τα Μιλγουόκι Μπρούερς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς, Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Νιου Γιορκ Γιάνκις, Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Κλίβελαντ Ίντιανς-Μινεσότα Τουίνς, Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Σικάγο Καμπς και Χιούστον Άστρος-Σινσινάτι Ρεντς, ενώ το Λος Άντζελες Έιντζελς-Τέξας Ρέιντζερς θα ξεκινήσει στις πέντε και θα ολοκληρώσει το σημερινό πρόγραμμα του MLB.

Keywords
Τυχαία Θέματα