Θετικό ξεκίνημα για Ιντερνασιονάλ

Με εντυπωσιακό γκολ του Όσκαρ στο 21ο λεπτό, η Ιντερνασιονάλ επικράτησε της Χουάν Αουρίτς με 2-0 στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Για το μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, η ομάδα από το Περού πρόσεχε περισσότερο το νώτα της απειλώντας αποκλειστικά με τον Βίλιαμ Τσιρόκε. Το 0-0, όμως, «χάλασε», όταν ο Λεάντρο Νταμιάο πρόσφερε

ένα γκολ στον Όσκαρ στο 21ο λεπτό.

Παρά το 1-0, η Χουαν Αουρίτς δεν προσπάθησε ιδιαίτερα να αλλάξει την τακτική της. Άλλωστε, η Ιντερνασιονάλ επέδειξε ανωτερότητα στον αγωνιστικό χώρο και πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Νότιας Αμερικής. Άλλωστε στο 38ο λεπτό αποβλήθηκε ο Σέζαρ Ορτίζ των φιλοξενουμένων.

Μάλιστα, στο 89ο λεπτό, ο Ντάτολο, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, διαμόρφωσε το 2-0. Έτσι πιστοποιήθηκε οριστικά και αμετάκλητα η νίκη των Βραζιλιάνων.

Η πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, στις 15 Φεβρουαρίου η Δε Στρόνγκεστ της Βολιβίας θα υποδεχθεί την βραζιλιάνικη Σάντος στο «Hernando Siles».

Ιντερνασιονάλ: Μούριελ, Έλτον, Μολέντο, Ίντιο (46' Γκουέδες), Κλέμπερ, Πάμπλο Γκουιναζού, Μπολάτι (74' Ντάτολο), Ντ' Αλεσάντρο, Όσκαρ, Νταγκομπέρτο (78' Ζοάο Πάουλο), Λεάντρο Νταμιάο.
Χουαν Αουρίτς: Πένι, Ουγκάζ (62' Καϊσέδο), Γουδαλούπε, Φλέιτας, Κουίνα, Γκουζασόλα, Ορτίζ, Βαλέντσια, Μολίνα, Τσιρόκε, Ζουνίγκα (76' Καν).

{youtube}eL7pmkld2Ec{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα