«Τιμωρήθηκε» ο Michael Cole στο Raw SuperShow

00:52 6/6/2012 - Πηγή: OnSports

Πρωταγωνίστησε... αρνητικά ο Michael Cole στο εβδομαδιαίο Raw SuperShow, καθώς εξευτελίστηκε από τον John Cena.

Συγκεκριμένα ο «Champ» ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Tensai, πριν υποχρεωθεί ο... σχολιαστής να εισέλθει στο ρινγκ. Ακολούθησαν μαρτυρικές στιγμές για τον Cole, οι οποίες αποκορυφώθηκαν με τη... σος του Jim Ross. Μάλιστα ο Cena ξεπέρασε δεύτερη παρουσία του Tensai, για να κάνει το τελικό pin.

Προφανώς το αποτέλεσμα δεν άρεσε στον John

Laurinaitis. Πάντως ο GM του Raw και του SmackDown είχε σημαντικότερα προβλήματα, αφού ενημερώθηκε πως την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει ο Vince McMahon, ώστε να κρίνει τη δουλειά του!

Νωρίτερα, η AJ έβαλε το... χεράκι της, ώστε ο Kane να πραγματοποιήσει «καθαρό» pin εναντίον του WWE Champion, CM Punk, σε non-title match. Η νεαρή Diva φαίνεται πως έχει και τους τρεις διεκδικητές του τίτλου υπό την επιρροή της, αφού ούτε ο «Big Red Monster» τόλμησε να την ενοχλήσει, όταν είχε ελεύθερο πεδίο.

Αν και τραυματισμένοι, οι Tag Team Champions, R-Truth και Kofi Kingston, επικράτησαν εύκολα των Tyler Reks και Curt Hawkins. O Αφρικανός Superstar σχεδόν... ξέχασε τα μπανταρίσματα, τα οποία προκλήθηκαν από επίθεση του Big Show, και εκτέλεσε όλες τις γνωστές τελειωτικές του κινήσεις, ώστε να πάρει τη νίκη σε βάρος του Hawkins.

Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε ο World Heavyweight Champion, Sheamus, επί του Dolph Ziggler. Ωστόσο δέχθηκε σκληρή επίθεση από τον Alberto Del Rio, ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης.

Από την πλευρά του, ο Sin Cara επιβλήθηκε του Hunico με τις καθιερωμένες του... αεροπορικές ενέργειες. Τέλος, ο Ryback ντεμπούταρε στο Raw και διέλυσε δύο ακόμα τοπικούς παλαιστές.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Sheamus κέρδισε τον Dolph Ziggler.
O Sin Cara κέρδισε τον Hunico.
O Ryback κέρδισε τους Arthur Rosenburg & Stan Stansky.
O Kane κέρδισε τον CM Punk.
Οι Kofi Kingston & R-Truth κέρδισαν τους Tyler Reks & Curt Hawkins.
O John Cena κέρδισε τον Tensai.
O John Cena κέρδισε τον Michael Cole.

Keywords
Τυχαία Θέματα