Της …έραψε το Αρμάνι!

Άλλος έχει τα’ όνομα, άλλος όμως είχε τη χάρη στο «Μεντιολάνουμ Φόρουμ», καθώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι παίκτες του και οι ηρωικοί φίλοι του Παναθηναϊκού που ταξίδεψαν …έραψαν ένα πρώτης τάξεως κοστούμι στην ομάδα του Τζόρτζιο Αρμάνι, που θα πρέπει ίσως να σκεφτεί ξανά για τα χρώματα της ομάδας του.

Άλλωστε το κόκκινο παραδοσιακά «αρέσει» στον Ζοτς! Τι να πρωτοπεί κανείς για την πρεμιέρα του «τριφυλλιού» στο ΤΟΡ-16;

Η άμυνα κόντρα στην Αρμάνι ήταν εφιαλτική

και ας είχε το απέναντι στρατόπεδο τους αγαπημένους Φώτση και Νίκολας, που άκουσαν ρυθμικά το όνομα τους από τους 300 περίπου οπαδούς του «τριφυλλιού». Εξάλλου, όπως είπε και ο Μάικ Μπατίστ «όταν μπούμε στο γήπεδο είναι business»! Στην επίθεση έγιναν τα αυτονόητα και έτσι από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο φάνηκε ποιος ήταν το αφεντικό της πρωτεύουσας της μόδας! Αυτό που απέμενε ήταν να διαπιστώσει ο Ζοτς αν επιτέλους η ομάδα θα έβρισκε την απαραίτητα «συνέχεια» στην απόδοση της και αν κάποιοι παίκτες θα έμπαιναν στο νόημα.

Όπως για παράδειγμα ο Ντέιβιντ Λόγκαν που πάτησε το παρκέ για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος και έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, σε σχέση με αυτό μας είχε συνηθίσει. Μπήκε κατευθείαν στο πνεύμα του αγώνα (τον βοήθησε η εξέλιξη του ματς) και ξεδίπλωσε πολλές από τις επιθετικές του αρετές, φτάνοντας τους 12 πόντους. Στέλνοντας επιτέλους ένα μήνυμα πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να περιμένει πράγματα και από αυτόν.

Οι Ιταλοί, λοιπόν, αποχώρησαν απογοητευμένοι, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με το καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο ΤΟΡ-16, ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Εξάλλου, τίποτε δεν θα «ισχύσει» αν δεν γραφτεί το δύο στα δύο κόντρα στην Ούνιξ, στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη οι παντελώς άνευρη και Αρμάνι έχει το υλικό να κάνει ζημιές, κάτι από εδώ και στο εξής μπορεί να εύχεται ο Παναθηναϊκός.

ΥΓ: Το να ταξιδεύουν 250 άνθρωποι αυτές τις εποχές στο Μιλάνο για τον Παναθηναϊκό δείχνει τη δύναμη που έχει ο αθλητισμός και αυτός ο σύλλογος. Για αυτό και ο Ζοτς πήρε τους παίκτες και όλοι μαζί αποθέωσαν τον κόσμο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα