Το «μπαμ» η Καϊσερσλάουτερν

Νικηφόρα με 2-1 από την «Φέλτινς Αρένα» πέρασε η Καϊσερσλάουτερν απέναντι στην Σάλκε με τις δύο ομάδες να μένουν με δέκα παίκτες.

Τη νίκη για να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή ήθελε η Σάλκε απέναντι στην Καϊσερσλάουτερν. Ωστόσο, οι «μπλε» ηττήθηκαν στο γήπεδό τους με 2-1, με σημαντικότερη φάση να είναι αυτή του 20ου λεπτού όταν ο Φάρμαν έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε.

Έτσι ο Τίφερτ κατάφερε από τα 11 βήματα να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Με έναν ίδιο τρόπο όμως έφτασε στην ισοφάριση η Σάλκε μετά από πέναλτι που έκανε το Ρόντνεϊ στο

62’ και εκμεταλλεύτηκε ο Χούντελααρ.

Η αριθμητική ισορροπία όμως δεν ήταν αρκετή για την Σάλκε έτσι ώστε να ανατρέψει το σκορ. Έτσι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τους χώρους και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με τέρμα του Κουεμάχα στο 72’.

ΣΑΛΚΕ: Φάρμαν, Χέγκερ, Χέβεντες, Μέτζελντερ, Φουκς, Παπαδόπουλος (75’ Φαρφάν), Χόλτμπι (46’ Τζόουνς), Ντράξλερ (30’ Ούνερσταλ), Ραούλ, Χουράδο, ΧούντελααρΚΑΪΣΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Τραπ, Ντικ, Άμεντικ, Ρόντνεϊ, Μπουγκέρα, Σαχάν, Ντε Βιτ (73’ Πέτσος), Κιρχ, Τίφερτ (84’ Σουκούτα Πάσου), Σέχτερ (64’ Αμπέλ), Κουεμάχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα