Το «ευχαριστώ» του Εργοτέλη

02:16 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Λιβαδειάς πέτυχε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής ο Εργοτέλης.

Οι παίκτες του Γιώργου Μακράκη ανέτρεψαν τη διαφορά των έξι πόντων με την οποία έχαναν, ενάμισι λεπτό πριν από το φινάλε, παίρνοντας την απαιτούμενη ώθηση από τον κόσμο τους. Οι διοικούντες την κρητική ομάδα εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν τους φιλάθλους τους για τη συμπαράστασή τους και, παράλληλα, εύχονται τα καλύτερα στο Γιάννη Φλιάτη, που με 14 πόντους (και τρία τρίποντα) συνέβαλε τα μέγιστα στην προχθεσινή (07/01) επιτυχία τους.

Η

ανακοίνωση: «Το προπονητικό τρίο, οι παίκτες και τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ του Εργοτέλη θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι με τη Λιβαδειά, ο οποίος έδωσε ώθηση στην ομάδα να πάρει μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Η συνδρομή των φιλάθλων ήταν καθοριστική και μακάρι να βρίσκονται κοντά στην ομάδα και στα υπόλοιπα ματς.

Επίσης, ο μπασκετικός Εργοτέλης στέλνει τις ευχές του στο Φλιάτη Γιάννη για την ονομαστική του γιορτή. Ο Γιάννης φυλούσε την καλύτερή του εμφάνιση να την πραγματοποιήσει ανήμερα της γιορτής του (07/01) και να εισπράξει ως δώρο τα χειροκροτήματα του κόσμου. Χρόνια πολλά, Γιάννη!».

Keywords
Τυχαία Θέματα