Το πρόγραμμα βραβεύσεων του «Γαλανόλευκου Φάρου»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες του «Γαλανόλευκου Φάρου» για την βράβευση της εθνικής ομάδας, με αφορμή την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.

Οι άνθρωποι του συνδέσμου φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδας θα υποδεχθούν στις 19:15 τον Σωτήρη Νίνη στο Μουσείο της Εθνικής στο παλιό λιμάνι, όπου θα υπογράψει αυτόγραφα για τους φίλους της εθνικής.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου», Νίκος Φλέκκας θα υποδεχθεί την αποστολή

της ΕΠΟ, την οποία αποτελούν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο «εκλέκτορας» της Εθνικής, Φερνάντο Σάντος, ο Τεχνικός διευθυντής, Τάκης Φύσσας και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Μιχάλης Τσαπίδης.

Η αποστολή της Ομοσπονδίας θα επισκεφτεί στις 20:00 στο Μουσείο και μία ώρα αργότερα θα παραθέσει δεξίωση στους επίσημους προσκεκλημένους. Στις 23:00 σε γνωστό κέντρο θα ξεκινήσει η τελική βράβευσης «Βραβεία ΟΠΑΠ για την πρόκριση στο Euro 2012».

Ο «Γαλανόλευκος Φάρος» θα βραβεύσει τους: Σοφοκλή Πιλάβιο, Φερνάντο Σάντος, Τάκη Φύσσα, Σωτήρη Νίνη, Μιχάλη Τσαπίδη, Νίκο Αναστόπουλο, Νίκο Μαχλά, τον πρόεδρο της ΟΠΑΠ ΑΕ Γιάννη Σπανουδάκη και τους Σωτήρη Σπανίδη, την ΑΜΣΤΕΛ, και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα