Με Δάρλα βασικό στο Καραϊσκάκη

Μπορεί να υπέγραψε συμβόλαιο πριν από τρεις μέρες, ωστόσο ο Φίλιππος Δάρλας θα πέσει κατευθείνα στα... βαθιά από τον Νίκο Καραγεωργίου, ο οποίος τον ετοιμάζει για το βασικό σχήμα του Εργοτέλη στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όπως έδειξε στο σημερινό δίτερμα που πραγματοποίησε.

Οι πολλές απουσίες που υπάρχουν και η έλλειψη άλλου αριστερού μπακ οδηγούν τον Νίκο Καραγεωργίου στην απόφαση να συμπεριλάβει τον Δάρλα στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει

απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα των "βασικών" στο δίτερμα αποτελείτο από τους Πίρσον, Σασιασβίλι, Δάρλα, Χίμπλινγκερ, Σαρρή, Ολίσε, Κυριακίδη, Τζανακάκη, Λεάλ, Κατσικοκέρη και Μπούντιμιρ σε σχήμα 4-3-3.

Ωστόσο, ο Καβαλιώτης τεχνικός δοκίμασε και σύστημα 4-4-2, με αμυντικά χαφ τους Κυριακίδη-Ολίσε, μπροστά τους τους Τζανακάκη-Λεάλ και στην επίθεση τους Μπούντιμιρ-Κατσικοκέρη.

Ο Εργοτέλης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (27/01, 10:00) και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα