Το βλέμμα στη Βοσνία

20:58 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Τη Βοσνία καλείται να αντιμετωπίσει η Εθνική ανδρών μετά τις δύο νίκες επί της Κύπρου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Οι διεθνείς συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της Βοσνίας στη Λάρνακα, από όπου θα αποχωρήσουν για το ματς της Τετάρτης με τον επόμενό τους αντίπαλο.

Ο διεθνής Κύπριος Γιώργος Παπακυπριανού, που πρωταγωνίστησε στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στη «Μεγαλόνησο» με 10 γκολ και είναι γνωστός στην Ελλάδα

από τη θητεία του στον Διομήδη Άργους, τον Ιωνικό ΝΦ και τον Ηλυσιακό σχολίασε: «Η πρόκριση θα εξαρτηθεί από ποια ομάδα θα εκμεταλλευτεί καλύτερα την έδρα της. Πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ευχή μου εννοείται πως είναι να περάσει η Ελλάδα».

Ο πλέι μέικερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Θοδωρής Πετρίδης, τόνισε: «Περιμέναμε καλύτερα προετοιμασμένη την Κύπρο και όντως αυτό συνέβη. Είχαμε κάποια σημεία που δεν τα πήγαμε καλά, κυρίως στις αρχές του δευτέρου μέρους. Στην συνέχεια δείξαμε πάθος, βελτιώσαμε την άμυνα μας και κερδίσαμε. Τώρα πάμε σε δύο τελικούς με την Βοσνία. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να αποφύγουμε τα πολλά λάθη για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα