Τον ανασταίνει ο Λάζαρος!

Η πολύμηνη απουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, δεν ήταν απλή ιστορία για τον Παναθηναϊκό. Ίσως να μην έδωσαν πολλοί σημασία στην ιστορία αυτή, λόγω του ότι ο Κουίνσι και ο Κλέιτον... τράβηξαν κουπί και τα πήγαν περίφημα.

Όμως, ο έλληνας άσος είναι μεγάλο κεφάλαιο για το «τριφύλλι». Δεν προσπαθούμε να σας πείσουμε ούτε πως θυμίζει Μέσι, ούτε πως μπροστά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι απλά ένα... γατάκι. Μιλάμε όμως για ένα παιδί με ταλέντο και στοιχεία τα οποία ταιριάζουν σε αυτό τον Παναθηναϊκό. Και η επιστροφή του ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Το πόσο ευεργετική είναι για το «τριφύλλι»,

θα φανεί μόλις τον δούμε στο πλάι τον Λέτο και Κουίνσι. Κοινώς, όταν θα πάρει την θέση του Κλέιτον στην ενδεκάδα.

Κάνουμε από τώρα μια πρόβλεψη. Ο Φερέιρα θα αφήσει τον Βραζιλιάνο στο πάγκο. Όχι επειδή έχει προηγούμενα μαζί του. Ούτε επειδή είναι κακός παίκτης. Απλά, φαίνεται πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Την στιγμή που ο Λάζαρος έχει επιστρέψει φουριόζος. Ένας παίκτης με διεισδυτικότητα, κίνηση χωρίς την μπάλα, καλό σουτ και φυσικά εξαιρετική τεχνική. Ο Φερέιρα λοιπόν τον προορίζει για τη θέση πίσω από τον επιθετικό (στην προκειμένη περίπτωση τον Λέτο). Με τον Κουίνσι αριστερά και τον Ζέκα δεξιά. Το αγωνιστικό προφίλ του Χριστοδουλόπουλου, ταιριάζει... γάντι με την φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού που έχει επιβάλει ο Πορτογάλος τεχνικός. Κάλλιστα μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό, έχοντας χώρο για να κινείται ως ελεύθερος. Μπορεί με την ίδια ευκολία να πάει στα άκρα, κυρίως αριστερά. Δηλαδή, με ανάποδο πόδι, κάνοντας διαγώνια κίνηση. Στοιχείο που επίσης προτιμά ο Φερέιρα. Και τέλος, έχει την ικανότητα να παίξει ακόμη και στην κορυφή της επίθεσης, ως νέος Λέτο δηλαδή.

Με λίγα λόγια, πέρα από το ταλέντο, την ικανότητα και τον τσαμπουκά που έχει αυτό το παιδί (φαίνεται απ’ το γεγονός πως έχει επιστρέψει από σοβαρότατους τραυματισμούς) τακτικά είναι πολυεργαλείο στα χέρια του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Αρκεί να θυμηθούμε όλοι τι είχε κάνει την περασμένη σεζόν μόλις είχε επιστρέψει, όντας ο MVP της σεζόν, μαζί με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Κάτι ανάλογο μπορεί να κάνει και φέτος. Απλά αυτή τη φορά, ο Παναθηναϊκός τον έχει πολύ περισσότερο ανάγκη. Λόγω του ότι οι λύσεις είναι λιγότερες και συγχρόνως η περίοδος αυτή είναι η πλέον κρίσιμη στη μάχη που δίνουν οι «πράσινοι» για τον τίτλο.

Υ.Γ. Όλοι υπερευαίσθητοι όταν το θέμα έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό. Με τους υπόλοιπους, κάνουν τα... στραβά μάτια. Κρίμα πραγματικά για την διοργανώτρια αρχή που όπως φαίνεται χωρίζει τα μέλη της σε παιδιά και αποπαίδια. Ο Παναθηναϊκός, φυσικά, είναι αποπαίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα