«Των φρονίμων τα παιδιά...»

02:56 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σκέπτεται από τώρα τους ομίλους του Champions League, έχοντας... καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση τίτλος.

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να εξακολουθούν να τρέχουν για τους Πειραιώτες, αφού εκκρεμεί ο τελικός του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αλλά κακά τα ψέματα αυτό που ήθελε ο Μαρινάκης

ήταν η ομάδα να πάρει το εισιτήριο για τους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς και οι καιροί είναι δύσκολοι σε οικονομικό επίπεδο...

Άλλωστε όλοι στην πλατεία Αλεξάνδρας βλέπουν τα ζόρια που τραβούν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, που δε λένε να βγουν από το τούνελ του διοικητικού και οικονομικού αδιέξοδου που έχουν περιέλθει και κάνουν το σταυρό τους που ο Ολυμπιακός βρίσκεται... μίλια μακρια από μια τέτοια (ζοφερή) πραγματικότητα.

Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει τους διοικούντες την ΠΑΕ είναι να οργανώσουν κατά το καλύτερο τρόπο την επόμενη μέρα. Άλλωστε χρόνο έχουν άπλετο για να σκεφτούν, να αξιολογήσουν και να προχωρήσουν στις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις. Απλώς, πρέπει να φτιάξουν ένα χρονοδιάγραμμα, ώστε να μην τραβήξει η ιστορία μέχρι τον Σεπτέμβριο και να ψάχνει η ομάδα, όπως πέρυσι καλή ώρα, για να βρει σοβαρό και... υγιή αμυντικό χαφ.

Πρώτο μέλημα θα πρέπει να είναι το να ξεκαθαρίσει το θέμα του Βαλβέρδε. Το θέμα επιβάλλεται να έχει λήξει μετά το Πάσχα, καθώς δεν πρέπει να εξελιχθεί σε σίριαλ, για να μπορέσει και ο Ολυμπιακός να κινηθεί αναλόγως σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του Ισπανού.

Όσον αφορά το ρόστερ είναι αλήθεια ότι οι Πειραιώτες θέλουν λίγες, αλλά καλές προσθήκες. Πρέπει να έρθουν ποιοτικοί παίκτες σε θέσεις «κλειδιά», ώστε να μπορέσει η ομάδα να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη. Κανείς δε παραγνωρίζει ότι τέτοιες εποχές είναι δύσκολες οι μεταγραφές... αεροδρομίου και γι' αυτό όλοι ψάχνουν τα «λαβράκια».

Αλλά είπαμε ο Ολυμπιακός έχει το περιθώριο έχει τα χρονικά περιθώρια να «κοσκινίσει» όλες τις περιπτώσεις που θα του προταθούν, πριν κάνει τη τελική επιλογή, αρκεί να μην παρασυρθεί από τον άπλετο χρόνο που έχει και στο τέλος τρέχει και δε φτάνει. Στην πλατεία Αλεξάνδρας πρέπει να εφαρμόσουν αυτό που λέει και ο θυμόσοφος λαός: «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα