Τοπολιάτης: «Πρόταση για μειωμένα πρόστιμα στη Δ’ Εθνική»

23:06 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Με τον ερχομό του 2012 ο Βαγγέλης Τοπολιάτης επανεξελέγη στην προεδρία της ΕΠΣ Βοιωτίας, όντας ο απόλυτος κυρίαρχος στο βοιωτικό ποδόσφαιρο.

Με τον ερχομό του 2012 ο Βαγγέλης Τοπολιάτης επανεξελέγη στην προεδρία της ΕΠΣ Βοιωτίας, όντας ο απόλυτος κυρίαρχος στο βοιωτικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια, οι αρμοδιότητές του στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι πολλές και η αξία του είναι αναγνωρισμένη, καθώς είναι Πρόεδρος ΕΠΣ Βοιωτίας, Πρόεδρος Επιτροπής Δ’ Εθνικής, Πρόεδρος Εκπαιδευτικού Συμβουλίου (όλων των προπονητών της Ελλάδος), Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής

στις Εθνικές Ομάδες, Πρόεδρος Πιστοποίησης Καταλληλότητας Αθλητικών Ιδιωτικών Κέντρων σε όλη την Ελλάδα (5χ5), Πρόεδρος Παραλαβής όλων των Ενωσιακών Αθλητικών κέντρων.

Ο Τοπολιάτης παραχώρησε συνέντευξη στα «Νέα της Βοιωτίας» για όλα τα θέματα που απασχολούν το τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά και τη Δ’ Εθνική.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΒ έκανε έναν απολογισμό της τετραετίας που πέρασε: «Πέρασε μια τετραετία πολύ χρήσιμη. Βέβαια η οικονομική κατάσταση των τελευταίων ετών δεν μας επέτρεπε να κάνουμε πάρα πολλά και μεγάλα πράγματα αλλά εκείνα τα οποία πετύχαμε εμείς ως Βοιωτία ήταν ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε 40 γήπεδα σε ολόκληρο το νομό με την υποχρεωτικότητα που θέσαμε στα σωματεία για να αγωνίζονται σε γήπεδα με χλοοτάπητα ειδάλλως δεν θα έχουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Έτσι έδειξαν όλοι οι παράγοντες ότι έχουν όρεξη για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου αφού κατάφεραν να επιβάλλουν στους Δημάρχους να δημιουργηθούν αυτοί οι αθλητικοί χώροι που όπως γνωρίζετε φιλοξενούνται πάρα πολλά παιδιά.

Προσπαθήσαμε επιπλέον με κάθε τρόπο να διατηρήσουμε τις μικρές ηλικίες έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ανεύρεση ταλέντων όχι μόνο για τη στελέχωση των μικτών ομάδων αλλά και για την στελέχωση των εθνικών συγκροτημάτων. Στείλαμε τα τελευταία χρόνια πάνω από 12 παιδιά στις προεπιλογές Νέων και Παίδων, δημιουργήσαμε σχολές προπονητών δυο και τρείς φορές.

Φθάσαμε επίσης τον αριθμό των διαιτητών σε 60 ηλικίας 18 έως 24 ετών και δημιουργήσαμε το grass – root, ένα πρόγραμμα δηλάδή ανάπτυξης φυτωρίων στα γήπεδα της Ένωσης. Αυτό είχε σαν συνέπεια η Ελληνική Ομοσπονδία να βγει πρώτη σε όλη την Ευρώπη και με αποτέλεσμα δώρο προς την ΕΠΟ αρκετές χιλιάδες Ευρώ. Βέβαια οι δικές αρμοδιότητες και ενασχολήσεις με το ποδόσφαιρο είναι τόσες πολλές που δεν δύναμαι να είμαι σε όλα τα γήπεδα από πολύ κοντά. Αλλά νομίζω πως οι συνεργάτες μου τα καταφέρνουν άψογα και έτσι κρατάμε την Ένωσή μας μεταξύ των πέντε καλυτέρων στην Ελλάδα σε όλους τους τομείς».

Ο Βαγγέλης Τοπολιάτης έκανε επίσης μια αναφορά για την οικονομική στενότητα, για τους νέους διαιτητές και για τις μικτές ομάδες: «Η οικονομική κατάσταση, η μη επίδοση επιχορηγήσεων στα Σωματεία και όλα τα συναφής μας αναγκάζουν και μας να επιβάλλουμε τις κυρώσεις του πειθαρχικού κώδικα ο οποίος για τη φετινή χρονιά είναι τουλάχιστον δέκα φορές υψηλότερες οι ποινές και οι κυρώσεις απ’ ότι ήταν πέρυσι.

Όλα αυτά είναι στοιχεία για τα οποί

Keywords
Τυχαία Θέματα