Τους... έστειλε ο Tavares των Άιλαντερς

Μία ακόμα αρνητική εμφάνιση των Καρολάινα Χαρικέινς προκάλεσε την ήττα τους με 4-3 από τους Νιου Γιορκ Άιλαντερς.

Μπορεί οι «νησιώτες» να βρέθηκαν πίσω με 2-1 στο 15ο δευτερόλεπτο της δεύτερης περιόδου, αλλά ήταν ανώτεροι στον πάγο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Ωστόσο δεν κυριάρχησαν και χρειάστηκε ο John Tavares, ώστε να διαμορφωθεί το υπέρ τους 4-3.

Συγκεκριμένα,

ο κεντρικός επιθετικός των Άιλαντερς είχε δύο γκολ και μία ασίστ. Μάλιστα, στο 38ο δευτερόλεπτο του τρίτου 20λεπτου «άρπαξε» ένα «ριμπάουντ« και σημείωσε το νικητήριο τέρμα διαμορφώνοντας το 4-3, οπότε αναδείχθηκε «πρόσωπο» της αναμέτρησης. Αυτό ήταν το 24ο του φετινό του γκολ και το έκτο σε βάρος των «κέινς» εντός του 2011-12.

Τα άλλα γκολ των νικητών καταγράφηκαν από τους Kyle Okposo και Frans Nielsen, ενώ οι «τυφώνες» είχαν σκόρερ τους Brandon Sutter, Jiri Tlusty και Jaroslav Spacek. Ακόμα, ο Cam Ward, βασικός γκολκίπερ των δεύτερων, αντικαταστάθηκε μετά το 3-2 από τον Justin Peters.

Πλέον, η ομάδα του Λονγκ Άιλαντ έχει 58 βαθμούς και απέχει έξι από την προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του NHL Από την άλλη, ο σύλλογος της Καρολάινα έμεινε στους 55 βαθμούς και στη τελευταία θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα