Τους… τίναξε ο ΠΑΟΚ

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας της Καβάλας με 7-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του γυναικείου πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία απέναντι στον Βόλο (1-1), τη νίκη στα χαρτιά κόντρα στην Αίγινα μετά την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα (3-0) και τη νίκη επί του Άρη με 4-1, αυτή τη φορά κατάφερε να επικρατήσει της Καβάλας με 7-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ

από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, φανερά ανώτερος, άνοιξε το σκορ στο 14’ με τη Φιλιππίδου η οποία ύστερα από πάσα της Παντελειάδου από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Γραονίδου. Ένα λεπτό αργότερα η Αρβανιτάκη με πλασέ έκανε το 2-0 και στο 20’ η Ντιμιτρίεβιτς με πλάσε από τη μεγάλη περιοχή «έγραψε» το 3-0.

Ο «δικέφαλος» βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά συνέχισε με τη Φιλιππίδου στο 29’ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό της γκολ με κοντινό πλασέ, ενώ δύο λεπτά αργότερα (31’) η Χατζηγιαννίδου ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια με πλασέ έκανε το 5-0. Το τελικό «χτύπημα», πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, έδωσε η Αραβιάκη στο 43’ με διαγώνιο σουτ.

Στην επανάληψη, ο «δικέφαλος» έριξε τον ρυθμό του, ωστόσο η Ασημώνη θέλησε να δώσει ακόμα ένα «χτύπημα» στις γηπεδούχες στο 74’ και με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «Γ», γράφοντας το τελικό 7-0 για τον ΠΑΟΚ.

ΚΑΒΑΛΑ 86’: Γραονίδου, Κουπετσίδου Σ., Κουντουρογιάννη, Σκορδούλη, Πολιτίδη, Τριανταφυλλίδου, Σουκρηογλου, Αρσενίου (70' Τζαφέρη), Χατζηνίκου, Κουπετσίδου Β., Βασιλειάδου.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Σπύρου, Δημητρίου (10’ Τσίτσια), Μουρατίδου, Ντιμιτρίεβιτς, Αρβανιτάκη, Φιλιππίδου, Παντελειάδου (40’ Βαρδαλή), Χατζηγιαννίδου, Γκατζογιάννη (52’ Ασημώνη), Βλασιάδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα