Απόλλων Σμύρνης από τα παλιά!

Τι και αν λίγο έλειψε να πούμε… Καλά Χριστούγεννα, το πρωτάθλημα της Football League 2 επιτέλους βρέθηκε στη σέντρα και ο Απόλλων Σμύρνης όχι μόνο μπήκε με το δεξί επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 του Αστέρα Μαγούλας στη «Ριζούπολη», αλλά θύμισε ομάδα από τα παλιά!

Και όχι λόγω της επετειακής φανέλας που αντίθετα με το Κύπελλο στη σημερινή πρεμιέρα αποδείχθηκε γουρλίδικη,

αλλά της πειστικής εμφάνισης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης ανέλαβε τα ηνία του αγώνα δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό, ωστόσο έπρεπε το ρολόι να δείξει 41΄ ώστε ο Διαμάντης κάνοντας του κεφαλιού του μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοροβέση, να λύσει το γόρδιο δεσμό της διπλής ζώνης άμυνας του Αστέρα! Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι ανέβασαν ακόμα περισσότερο ρυθμούς χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» το τρίποντο με αποκορύφωμα το οριζόντιο δοκάρι στο βολέ του Κοροβέση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο το εύθραυστο 1-0 παρέμεινε μέχρι το 73΄ όταν και ο Κοροβέσης πήρε το… αίμα του πίσω αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Ζαχαρόπουλου από τα δεξιά.

Διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Απόλλωνα έδωσε ο Καραδέμητρος δύο λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης όταν με καλοζυγισμένο σουτ από τα 25 μέτρα κρέμασε τον Ζούκα «γράφοντας» το τελικό 3-0 με το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μένιος, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Κισκαμπάνης (92΄ Λαζανάς), Σαββίδης, Διαμάντης, Κοροβέσης (87΄ Μαρίνου), Τσιλιγκίρης, Καραδέμητρος (89΄ Μπιμπίρης), Ζαχαρόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Ζούκας, Κουσουρής, Λάμπρου, Κολοβός, Τσούπρος (78' Κορνελάτος), Μάρης, Κονέ (82' Λέγκα), Έβερετ (78' Μπούγιας), Σερέπας, Μανίκας, Καλογρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα