Τρίποντο για play off η Νίκη!

Τα δύο γρήγορα τέρματα που πέτυχε η Νίκη Βόλου κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης ήταν αρκετά να της δώσουν τη νίκη με 2-1 και το δικαίωμα να κάνει πλέον όνειρα ανόδου για την Football League.

Οι Βολιώτες έπιασαν τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στους 20 βαθμούς, αναρριχήθηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον βρίσκονται έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου και τέσσερις πόντους πίσω από τον δεύτερο Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η Νίκη

Βόλου επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες έπειτα από δύο μήνες και συγκεκριμένα από τις 8 Ιανουαρίου, όταν είχε επικρατήσει 3-0 του Αετού Σκύδρας. Απεναντίας, οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα έπεσαν δύο θέσεις πιο κάτω στον βαθμολογικό πίνακα.

Κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω του τσουχτερού κρύου, που επικρατούσε στο Βόλο, οι δύο ομάδες πρόσφεραν ωραία θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στο «Παντελής Μαγουλάς. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατέκτησαν δίκαια το τρίποντο κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον οποίο νίκησαν 2-1, ένα αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Η Νίκη Βόλου πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκαπεντάλεπτο είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο παιχνίδι.

Μόλις στο 7’ ο Πουλάκος εκμεταλλεύτηκε το δώρο του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Βαγγέλη Πίτκα, και με σουτ σε κενή εστία έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο επιθετικός των γηπεδούχων έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα, όταν το σουτ του στο 10’ πέρασε άουτ.

Στο 14’ο Πουλάκος ανέλαβε το ρόλο του δημιουργού, όταν με κεφαλιά πάσαρε στον Παυλίδη, ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 2-0.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη είχε τις ευκαιρίες να διευρύνει τον δείκτη του σκορ με τους Παυλίδη (20’), Πουλάκο (30’) και Διαμαντίδη (32’, 40’), εν τούτοις ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ήταν αυτός που μείωσε σε 2-1 έπειτα από απευθείας χτύπημα φάουλ του Νικούλη στο 31’ (σ.σ.: η μπάλα κόντραρε στον Χολέβα και έπειτα κατέληξε στα δίχτυα).

Στο δεύτερο μέρος, το ματς είχε περισσότερο δύναμη, πάθος και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η Νίκη Βόλου μπήκε πιο δυνατά, με τους Αναστασίου στο 48’ και Πουλάκο στο 57’ να είναι οι εκφραστές των ευκαιριών των «κυανόλευκων».

Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, θέλησαν να πιέσουν, προκειμένου να φέρουν το ματς στα ίσα, ωστόσο, τόσο ο Νικούλης με σουτ από τα 35 μέτρα στο 69’, όσο και ο Παλάσκας με γυριστό σουτ στο 70’ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Ο διαιτητής Τσουκαλάς «κιτρίνισε» τους Αναστασίου, Παπαϊωάννου, Κουλτσιάκη, Φλώρο, Μπανούση, Τσιανάκα.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ριζογιάννης, Λαμπρόπουλος, Χολέβας, Μκρτσιάν, Δεληζήσης, Διαμαντίδης, Παυλίδης (85’ Πεχλιβανόπουλος), Λουκίνας (64’ Λαζαρίδης), Αναστασίου (68’ Παπατζίκος), Πουλάκος.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάνης, Τσιανάκας, Παλάσκας, Φλώρος, Λέβναϊτς (64’ Βούλγαρης), Μπαλής, Νικούλης, Μπανούσης (78’ Κέρι), Κουλτσιάκης, Παπαϊωάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα