Τσιώλης: «Να φτάσουμε τελικό»

Την επιθυμία τη δική του αλλά και του Αστέρα να πάρει την πρόκριση για τον τελικό Κυπέλλου εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας. Η πρόκριση είναι αφιερωμένη στον κόσμο της Τρίπολης και φυσικά στους ιδιοκτήτες που έχουν δημιουργήσει αυτή τη μεγάλη ομάδα που πλέον αποτελεί και πολιτιστικό γεγονός για την Αρκαδία. Στο δεύτερο γύρο έχουμε κάνει έξι νίκες και μια ισοπαλία, στην κανονική ροή. Έχουμε κάνει μεγάλη επιτυχία και στους δύο στόχους που έχουμε. Και ποιότητα έχουμε και προϋποθέσεις έχουμε να διεκδικήσουμε

ψηλούς στόχους», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Αστέρα.

Για τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο, επισήμανε: «Έχουμε να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Οδηγός μας θα είναι η νίκη επί του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε για να πάμε στον τελικό. Είναι η τρίτη φορά που ως προπονητής φτάνω στα ημιτελικά. Εύχομαι να είναι η τρίτη και η τυχερή. Εύχομαι στην Κέρκυρα να πετύχει την παραμονή».

Για το γεγονός ότι ακούστηκε το όνομά του από τους οπαδούς για πρώτη φορά, σημείωσε: «Μέσα από έναν προπονητή θέλουν να εκφράσουν τα συναισθήματα για την ομάδα. Νοιώθουμε όμορφα όλοι μας. Είναι κλειδί το δέσιμο που έχουμε. Μακάρι να μπορέσουμε να δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας».

Για το γεγονός ότι έχει πάρει ως παίκτης Κύπελλο, αλλά όχι ακόμη ως προπονητής, υπογράμμισε: «Μετά από τρεις φορές στα ημιτελικά δικαιούμαι μια ευκαιρία. Δεν κρύβω ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν οργανωμένο αντίπαλο. Σαν ποδοσφαιριστής έχω κατακτήσει το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θα είναι μεγάλη υπόθεση να το κάνω και ως προπονητής».

Στο αν προτιμά play off ή τελικό Κυπέλλου εκτίμησε: «Στο Κύπελλο είναι πιο σύντομος ο δρόμος. Θα προτιμούσα μέσω του τελικού να πάμε Ευρώπη!»

Για το πώς θα προσγειώσει την ομάδα, σχολίασε: «Το ρόστερ έχει τέτοια ποιότητα που αντέχει τις επιτυχίες. Δε νομίζω ότι οι παίκτες αρκούνται σε αυτά που έχουν κάνει.

Τέλος, για τη διαχείριση του ρόστερ και αυτούς που δεν παίζουν, εξήγησε: «Ο Ναβάρο παίρνει την ευκαιρία και για αυτό δεν παίζει ο Χούλι. Κολλάει καλύτερα στην ομάδα και δεν γίνεται να παίξουν όλοι. Θέλω πολύ και εγώ να μπουν οι νεαροί στην ομάδα αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και πρέπει να τα διαχειριστούν οι πιο έμπειροι. Θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους. Μια ομάδα όπως ο Αστέρας έχει επιλέξει τους παίκτες του. Δεν υπάρχει λόγος σοβαρός να κάνουμε αλλαγές σοβαρές».

Keywords
Τυχαία Θέματα