Τσιώλης: Ευρώπη μέσω κυπέλλου

22:17 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο πιο σύντομος δρόμος για την έξοδο στην Ευρώπη είναι το κύπελλο τόνισε ο Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης ευχήθηκε η τρίτη του φορά στα ημιτελικά (δευτερη φορά για τον Αστέρα) να είναι και η τυχερή καθώς στις δύο προηγούμενες φορές είχε αποκλειστεί.

«Αν και είναι η δεύτερη φορά για τον Αστέρα, παραμένει τεράστια επιτυχία. Είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας και στους ιδιοκτήτες που με μεγάλη προσπάθεια δημιούργησαν αυτή την ομάδα. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, να πω μόνο πως στον

δεύτερο γύρο στα επτά παιχνίδια μετράμε 6 νίκες και μία ισοπαλία.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε και στους δύο στόχους γιατί και ποιότητα έχει η ομάδα και προϋποθέσεις, στον ημιτελικό έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα αλλά έχοντας ως οδηγό το πρόσφατο μεταξύ μας παιχνίδι θα παλέψουμε για τον τελικό» δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχνικός.

Για τον ίδιο και τους ημιτελικούς που έχει πάει: «Είναι η τρίτη μου φορά στα ημιτελικά, εύχομαι να είναι τρίτη και τυχερή. Θέλω να ευχηθώ στην Κέρκυρα να πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή».

Για τις επευφημίες του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Μέσα από έναν προπονητή θέλουν να εκφράσουν τα συναισθήματα που νιώθουν, νιώθουμε όμορφα και το δέσιμο που έχουμε όλοι στην ομάδα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Επειτα από τρεις φορές στα ημιτελικά δικαιούμαι μια ευκαιρία όμως αυτό εξαρτάται από τους πρωταγωνιστές που είναι οι παίκτες».

Για το εάν προτιμάει την έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος ή Κυπέλλου: «Στο Κύπελλο είναι πιο γρήγορος, πιο σύντομος ο δρόμος και θα προτιμούσα μέσω του τελικού να πάρουμε το εισιτήριο για την Ευρώπη».

Για την συνέχεια: «Η ομάδα έχει τέτοια ποιότητα και τέτοιους ποδοσφαιριστές που έχουν μάθει να αντέχουν τις επιτυχίες, είναι και μεγάλο το μπάτζετ, άρα πρέπει να κάνουν την δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα