Βόμβα μεγατόνων από Μπλάκμπερν!

Τη νίκη με 3-2 στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε η Μπλάκμπερν, κάνοντας τη μεγαλύτερη έκπληξη της φετινής σεζόν.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το 2011, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ηττήθηκε με 3-2 στο «Ολντ Τράφορντ» από την Μπλάκμπερν και έδωσε το δικαίωμα στην Μάντσεστερ Σίτι να βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος, αν επικρατήσει της Σάντερλαντ.

Τα «ρόδα» μπήκαν εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο και με πέναλτι του Γιακούμπου στο 16΄ προηγήθηκαν με 1-0. Με

τον ίδιο τρόπο μπήκαν και στην επανάληψη, και ο ίδιος παίκτης στο 51’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση των «κόκκινων διαβόλων» ήταν άμεση και σε διάστημα δέκα λεπτών, ισοφάρισαν με τέρματα του Μπερμπάτοφ (52’, 62’). Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τέρμα του Χάνλεϊ στο 80’ ολοκλήρωσαν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην Πρέμιερ Λιγκ τα τελευταία χρόνια.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Ράφαελ (85’ Κιν), Παρκ, Κάρικ, Νάνι, Βαλέντσια, Μπερμπάτοφ, Ερνάντεζ (46’ Άντερσο), Γουέλμπεκ
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Μπαν, Σαμπά, Χάνλεϊ, Χένλεϊ, Φόρμικα (85’ Γκούντγουϊλι), Πέντερσεν, Πέτροβιτς, Νζονζί, Λόβε, Ροσίνα (55’ Μόρις), Γιακούμπου (89’ Σλου)

Keywords
Τυχαία Θέματα