Ζευγώλης: «Στο χέρι μας»

Πανέτοιμος να στεφθεί και φέτος πρωταθλητής Ελλάδας και μάλιστα αήττητος εμφανίζεται ο Αθηναϊκός, εν όψει του αυριανού (28/04) τελικού με τον Παναθηναϊκό.

Το συγκρότημα του Βύρωνα υποδέχεται στο κλειστό της Εργάνης τις «πράσινες» και με νίκη θα σφραγίσει την κατάκτηση και της φετινής Α1 Γυναικών, αφού προηγείται ήδη με 2-0 στις νίκες από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Ζευγώλης παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός

είναι μεγάλη ομάδα, αλλά είναι στο χέρι των παικτριών του να φθάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι ένας τελικός… Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Πρόκειται για έναν αγώνα που και λόγω της παρουσίας του Παναθηναϊκού θα έχει πολύ κόσμο. Εύχομαι να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι, όπως αξίζει και στις δύο ομάδες που έχουν διαγράψει πολύ καλή πορεία φέτος. Θεωρώ πως είναι στο χέρι μας να τελειώσουμε τη σειρά και να πανηγυρίσουμε και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια στάθηκε στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Αθηναϊκό, αλλά και τη μεγάλη θέληση των παικτριών του για τη νίκη: «Πέραν της δεδομένης απουσίας της Χάντι και παρά την ελλιπή προετοιμασία της Καλέντζου λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Πλήρεις και με τον κόσμο μας στο γήπεδό μας θέλουμε τη νίκη για να κατακτήσουμε τον τίτλο και να κλείσει επιτυχημένα η χρονιά, όπως ακριβώς αξίζει στον Αθηναϊκό».

Keywords
Τυχαία Θέματα