Ζωντανή η Ίντερ

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας της Κιέβο με 1-0. Νίκη και για την Ρόμα με το ίδιο σκορ απέναντι στην Παλέρμο.

Με μόλις μία νίκη στα πρώτα της έξι παιχνίδια η Ίντερ είχε βρεθεί στην ζώνη του υποβιβασμού και το ξεκίνημά της ήταν από τα χειρότερα της ιστορίας της. Απέναντι στην Κιέβο ήθελε μόνο τη νίκη για να μπορέσει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να δει περισσότερο αισιόδοξα το μέλλον.

Κάτι που κατάφερε με τέρμα του Μότα στο 34’ και πλέον με έξι βαθμούς μακριά από την Γιουβέντους μπορεί να υποστηρίζει ότι τίποτα δεν έχει

τελειώσει ακόμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Αντίδοτο βρήκε και η Ρόμα στο «Ολίμπικο» η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Παλέρμο με το πρώτο τέρμα του Έρικ Λαμέλα με τους «τζιαλορόσι», οι οποίοι παρέμειναν μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή και την Ουντινέζε.

Η οποία Ουντινέζε, συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα και πήρε ακόμα μία νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ με αποτέλεσμα να βρεθεί μόνη της στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας απόσταση δύο βαθμών από τους διώκτες της. Ο Ντι Νατάλε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής που σημείωσε δύο γκολ (33’, 49’), με τον Ντομίτσι ενδιάμεσα στο 39’ να κάνει το 2-0.

Δεν κατάφεραν να συνεχίσουν με νίκη, Κατάνια και Νάπολι που έμειανν στο ισόπαλο 0-0. Οι γηπεδούχοι είναι πλέον τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή, με την Νάπολι να μένει ακόμα περισσότερο πίσω.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Αταλάντα που πήρε ακόμα μία νίκη και αφού έχει καλύψει την διαφορά των έξι πόντων που ξεκίνησε το πρωτάθλημα κατάφερε να ξεφύγει και από τις τελευταίες θέσεις μετά τη νίκη της με 2-1 απέναντι στην Πάρμα. Ο Μοράλεζ σε ένα πεντάλεπτο (55’, 58’) καθάρισε το παιχνίδι με τον Βαλντέζ να μειώνει στο 80’.

Τέλος η Σιένα πήρε την 2η της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της Τσεζένα που μένει χωρίς νίκη. Ο Γκονζάλεζ στο 9’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με τον Καλάιο να κάνει το τελικό 2-0 στο 53’.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του Καμπιονάτο, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα